Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Svůj pohled na sousední megaveletrh Light+Building ve Frankfurtu popisuje český elektrikář. Nezůstává pouze u jednoho selfie o své přítomnosti v Německu a prozrazuje proč se vydal tak daleko. Čím ho to obohatilo? Jak se dívá na budoucnost veletržních ...
  • Pokud chceme studovat různé aspekty elektrických jevů, včetně teploty výbojů blesku, vlivu ionizace vzduchu a negativních účinků elektrického oblouku, pak se nabízí studium na VUT, ČVUT ... mnoho příležitostí k experimentům s různými kombinacemi ...

LAPP: Nová hala na výrobu kabelové konfekce a plněných energetických řetězů v ČR otevřena!


Document Actions
LAPP: Nová hala na výrobu kabelové konfekce a plněných energetických řetězů v ČR otevřena!
V Otrokovicích byla otevřena nová hala přesahující investici 1 milionu eur. Již nyní se tam vyrábí kabelová konfekce na míru zákazníkům z Evropy. Představuje hlavní část evropského kompetenčního centra ÖLFLEX CONNECT HUB. Proč v Otrokovicích? Jaká je funkce a historie již stávající budovy? Proč se výroba konfekce centralizuje? Spouštění každého nového projektu není jednoduché. Vždy je potřeba v co nejkratším časovém úseku sladit vizi, plány se skutečnou realitou a vytvořit a vyladit celkové workflow. To se v Otrokovicích povedlo a již nyní se mohou pochlubit zajímavými realizovanými zakázkami. HUB sází na ...
Tým portálu Elektrika, ze dne: 29.05.2017
 





Letos v červnu vzpomeneme na "Poklep základního kamene" nové administrativní budovy LAPP KABEL v Otrokovicích, který se konal před deseti roky (2007). Tehdy na zelené louce začalo vyrůstat české středisko mezinárodního výrobce kabelů, kabelových systémů a příslušenství LAPP KABEL .

Pro více informací kliknout!

Budova byla otevřena v roce 2008 a do dnes slouží jako administrativně logistické centrum. Soustředí se zde technická podpora, obchod a logistika pro Českou a Slovenskou republiku. Ovšem kromě toho, zde nalezneme také centrum služeb, například zákaznické centrum pro německý trh. Německý zákazník hovoří za běžných podmínek s německy mluvícím protějškem až v Otrokovicích, aniž by registroval, odkud se hovor uskutečňuje.

Pro větší náhled kliknout!

Letos v květnu LAPP KABEL slavnostně otevřel další (přiléhající) novou výrobní halu. Je určena pro výrobu kabelové konfekce. Tato aktivita je součástí nového evropského kompetenčního centra ÖLFLEX CONNECT HUB. Zde se soustředí požadavky, příprava, řešení a realizace zakázkových kabelových aplikací na míru.

 
Pro větší náhled kliknout!

Otrokovický ÖLFLEX CONNECT HUB jako evropské centrum výroby kabelové konfekce se dělí na tři segmenty:
  • ÖLFLEX CONNECT CABLES nabízí klasické konfekcionované kabely (v Otrokovicích)
  • ÖLFLEX CONNECT CHAIN řeší návrh a montáž kompletně osazených energetických řetězů. (v Otrokovicích)
  • ÖLFLEX® CONNECT SERVO se týká kabelové konfekce v oblasti servokabelů (v Německu).



Proč je toto středisko centralizované
nám odpověděl René Sedlák, jednatel  české pobočky v Otrokovicích. "Hlavním důvodem je know-how na jednom místě. Pro rychlou realizaci klientských řešení potřebujeme mít evropské odborníky v jednom centru, aby našli řešení klienstkých požadavků co nejdříve a pro danou zemi technicky korektně".


Spouštění každého nového projektu není jednoduché. Vždy je potřeba v co nejkratším časovém úseku sladit vizi, plány se skutečnou realitou a vytvořit a vyladit celkové workflow. To se v Otrokovicích povedlo a již nyní se mohou pochlubit zajímavými realizovanými zakázkami. HUB sází na fakt, že dokáže koncentrovat vlastní odborníky, zkušenosti spolu s vlastním vyráběným portfóliem. Tak může nabídnout vlastní řešení v kvalitě, kterou má pod kontrolou.

 

Backstage
V novém prostředí může najít zaměstnání až 200 lidí. LAPP již v roce 2014 investoval do firemní školky OSKÁREK, která pomáhá rodičům synchronizovat rodinné a pracovní potřeby. Při návštěvě otrokovického centra si nelze nepovšimnout příjemného pracovního prostředí, které navíc pracovnímu týmu nabízí podnikovou kavárnu a dokonce i masérnu. Podle slov René Sedláka je LAPP v Otrokovicích připraven až na 200 zaměstnanců.




POKUD PRACUJETE V OBORU,
máte možnost si zažádat o aktuální
papírový generální katalog LAPP KABEL

NÍŽE UVEDENÝM FORMULÁŘEM!
 
 

 

Diskutující k tomuto článku

   (počet diskutujících: 1)
TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
LAPP Czech Republic s.r.o.
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933