Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Něco málo z mé praxe. O elektroinstalačních pancéřových trubkách jsem se toho na střední škole moc nedozvěděl. Občas nějaká zmínka nebo vylistováno v technickém katalogu. Ony pancéřové trubky už asi nejsou tak frekventované jako kdysi. Za to jako ...

LAPP: LAPP KABEL v pozici generálního partnera zlínského sledgehokejového týmu SHK LAPP ZLÍN


Document Actions
LAPP: LAPP KABEL v pozici generálního partnera zlínského sledgehokejového týmu SHK LAPP ZLÍN
Dne 6.1.2011 v dopoledních hodinách podepsali statutární zástupci smlouvu o partnerství, která umožní občanskému sdružení Zlínské aplikované sporty zajistit stabilní chod nejstaršího tuzemského sledgehokejového klubu nejen v závěru probíhající sezony, ale minimálně i v sezoně nadcházející ...
Komerční sdělení, ze dne: 27.01.2011
reklama


Dne 6.1.2011 v dopoledních hodinách podepsali statutární zástupci obou stran (Ing. Michal Wdowyczyn, MBA, jednatel LAPP KABEL s.r.o. a Roman Herink, předseda sdružení Zlínské aplikované sporty) smlouvu o partnerství, která umožní občanskému sdružení Zlínské aplikované sporty zajistit stabilní chod nejstaršího tuzemského sledgehokejového klubu nejen v závěru probíhající sezony, ale minimálně i v sezoně nadcházející. V souvislosti s tím dochází také ke změnám, které reflektují vizuální styl generálního partnera. Do semifinálových bojů s pražskou sledgehokejovou Spartou tak zlínští nastoupili v nových dresech a pod názvem SHK LAPP ZLÍN.

Silné partnerství sportovcům se zdravotním postižením poskytuje základ pro stabilizaci stávajícího týmu a dává perspektivu pro práci s nováčky a mládeží. Dosavadní zkušenosti ukazují, že lze během několika let přivést i člověka s handicapem na vrcholné světové soutěže. To dokladovali i mladí paralympionici ve zlínském týmu Zdeněk Hábl a David Palát při uzavření smlouvy.

Charitativní činnost a podpora neziskových organizací je v souladu s celosvětovou filozofií skupiny Lapp, která vychází z jejích hodnot. Nejvýznamnější podpora je směřována do Nadace Oskara Lappa, pojmenované po zakladateli celé skupiny. Jejím posláním je podpora mladých vědců, kteří se zaměřují na výzkum nemocí srdce a krevního oběhu a přináší v této oblasti nové poznatky. Nadace byla založena v roce 2002, 5 let po smrti Oskara Lappa, který zemřel právě na srdeční chorobu.

Společnost LAPP KABEL s.r.o. věnuje již čtvrtým rokem veškeré finanční prostředky, které by jinak byly spotřebovány na realizaci a tisk PF, Základní škole speciální Zlín a Praktické škole Lazy Zlín, které pak umožňují postiženým dětem z domova strávit dovolenou stejně, jako ji trávíme my ostatní s přáteli u moře. Kromě toho podporuje finančními i hmotnými prostředky regionální nadace a kulturní a vzdělávací instituce.

Společnost LAPP KABEL s.r.o. je součástí celosvětově působící skupiny Lapp. Majitelem skupiny je rodina Lapp a pracuje v ní cca 2.800 zaměstnanců. Skupinu tvoří 40 distribučních a 15 výrobních firem. Centrála LAPP GROUP je v německém Stuttgartu. Svůj počátek datuje do roku 1957 a během svého více než padesátiletého působení na vyspělých průmyslových trzích se stala synonymem nejvyšší kvality pro průmyslové kabely, konektory, kabelové vývodky, energetické nosiče, označovací systémy, komponenty pro průmyslovou automatizaci a kabelové příslušenství. Tyto produkty nacházejí uplatnění u zákazníků v mnoha průmyslových oborech. Mezi ty nejvýznamnější patří výrobci obráběcích strojů a manipulační techniky, výrobci elektrických rozvaděčů, automobilový průmysl apod. V minulém účetním období (2010) činil celkový obrat skupiny 633 mil. EUR.

Obchodní zastoupení skupiny v České a Slovenské republice vzniklo v roce 1993 a krátce nato, v roce 1998, byla založena společnost LAPP KABEL s.r.o. V roce 2003 následovalo založení slovenské společnosti LAPP SLOVENSKO, s.r.o. a v roce 2004 přemístění významné části výroby kabelové konfekce ze Stuttgartu do Holešova. Firma se nachází ve 4 lokalitách (Otrokovice, Holešov, Praha a Nitra). Celkový počet zaměstnanců činí 199, kteří jsou organizačně začleněni do 4 divizí: obchodní, provozní, výrobní a divize zaměřené na oblast energetiky a petrochemie.

 
 

 

Diskutující k tomuto článku

   (počet diskutujících: 1)
TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
LAPP Czech Republic s.r.o.
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


FIREMNÍ TIPY
Rakouská pobočka OBO BETTERMANN začíná stavět další objekt! S heslem "Růst potřebuje prostor" startuje výstavba nového kancelářského, logistického a školicího centra v Gramatneusiedlu. Tam vzniká budoucí zázemí OBO Austria. Do konce roku bude nová budova OBO přístřeším pro zhruba třicet pracovníků značky. Do budoucna značka OBO zpevní svou dosavadní síť. A jaké je ohlédnutí za českou pobočkou? V květnu 2019 společnost OBO BETTERMANN oslavila na pražském ...
Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
Autor článku
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933