Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Něco málo z mé praxe. O elektroinstalačních pancéřových trubkách jsem se toho na střední škole moc nedozvěděl. Občas nějaká zmínka nebo vylistováno v technickém katalogu. Ony pancéřové trubky už asi nejsou tak frekventované jako kdysi. Za to jako ...

LAPP KABEL: Široká nabídka e-nástrojů a služeb v netradičním pojetí


Document Actions
LAPP KABEL: Široká nabídka e-nástrojů a služeb v netradičním pojetí
Společnost LAPP KABEL ukázala letos na 23. ročníku elektrotechnického veletrhu AMPER, že není jen dodavatelem kabelů a kabelového příslušenství či systémových řešení a konfekcionovaných energetických řetězů vyrobených na míru podle požadavků zákazníků. Disponuje totiž také velkou nabídkou služeb. Jedná se jak o zákaznický servis, tak o široké spektrum e-služeb a e-nástrojů.
Tým portálu Elektrika, ze dne: 3.08.2015


Významnou letošní novinkou je zprovoznění LAPP e-SHOPu, který přináší zákazníkům soustu výhod, např. online informace o dostupnosti zboží, přístup k individuálním cenám, možnost objednávat online kdykoliv a kdekoliv a další. E-shop provází i marketingová podpora – v současné době dostane každý zákazník na každou online objednávku 2% slevu a zároveň odměnu za první online objednávku v podobě skládacího nákupního koše Tescoma. Tato akce platí do 30. června 2015. Do řady e-nástrojů dále patří online katalog (dostupný i pro tablety a iPady), vyhledávač kabelů, kabelových vývodek SKINTOP či konektorů EPIC, konfigurátor spirálních kabelů, 3D modely produktů pro CAD, odborný lexikon a další.


Představení e-nástrojů a služeb bylo také hlavním cílem letošní účasti společnosti LAPP KABEL na AMPERu. Proto byl stánek v hale P brněnského výstaviště pojatý jako mini obchodní centrum nazvané CENTRUM SLUŽEB LAPP KABEL a nabízel služby, které k obchodnímu centru patří. V duchu ústředního motta „Stříháme zdarma vlasy i kabely na e-shopu“ poskytl návštěvníkům po celou dobu konání veletrhu bezplatný střih, ať už se jednalo o střih vlasů v kadeřnictví přímo na stánku nebo o střih kabelů v rámci objednávek realizovaných prostřednictvím LAPP e-SHOPu. Kadeřnictví bylo na stánku otevřeno každý den konání veletrhu a nabízelo kompletní kadeřnické služby: střihání, mytí, foukání, styling či barvení dle přání zákazníka. Kadeřnictví doplňovala stylová kavárna a cukrárna LAPP café, kde si mohli návštěvníci dopřát různé druhy káv, lahodné dorty a mini zákusky nebo čerstvě grilované panini. Na stánku nechyběly dotykové obrazovky se speciální aplikací, která byla vyvinuta pro jednoduchou orientaci v nabídce e-nástrojů LAPP.
 

Tradičně na veletrhu představila společnost LAPP KABEL produktové novinky. Hlavní produktovou novinkou veletrhu byl kabel určený do drsných provozních podmínek UNITRONIC ROBUST, který byl představen formou aplikace v rámci dekorace stánku. Nenásilně tak prezentoval hlavní vlastnosti produktové řady ROBUST -  vysokou odolnost vůči chemikáliím, bio olejům, tukům, voskům a jiným chemickým látkám i vůči nízkým a vysokým teplotám a také jeho široké spektrum využití pro aplikace od potravinářského a nápojového průmyslu, přes chemický průmysl až k čističkám odpadních vod.  UNITRONIC ROBUST byl přihlášen i do soutěže ZLATÝ AMPER o nejpřínosnější exponát veletrhu, v níž získal čestné uznání odborné hodnotitelské komise. Dalšími novinkami představenými na veletrhu byl stíněný servokabel ÖLFLEX SERVO 719 CY nebo kabelové vývodky SKINTOP HYGIENIC.

POKUD PRACUJETE V OBORU,
můžete si zažádat o bezplatné zaslání
aktuálního katalogu produktů Lapp Kabel

NÍŽE UVEDENOU OBJEDNÁVKOU!
 
 

 

Diskutující k tomuto článku

   (počet diskutujících: 1)
TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

LAPP Czech Republic s.r.o.
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933