Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Svůj pohled na sousední megaveletrh Light+Building ve Frankfurtu popisuje český elektrikář. Nezůstává pouze u jednoho selfie o své přítomnosti v Německu a prozrazuje proč se vydal tak daleko. Čím ho to obohatilo? Jak se dívá na budoucnost veletržních ...
  • Pokud chceme studovat různé aspekty elektrických jevů, včetně teploty výbojů blesku, vlivu ionizace vzduchu a negativních účinků elektrického oblouku, pak se nabízí studium na VUT, ČVUT ... mnoho příležitostí k experimentům s různými kombinacemi ...

LAPP KABEL: Průmyslové konektory EPIC


Document Actions
LAPP KABEL: Průmyslové konektory EPIC
Konektory EPIC naleznete v jakémkoliv zařízení, provozní aplikaci nebo aplikaci řídicí technologie určené k měření, kontrole, regulaci či řízení. Jde o flexibilní systém obsahující konektorová pouzdra, vložky, kontakty a příslušenství, která společně dokonale vyhoví jakýmkoliv požadavkům. V tomto článku se seznámíme s řadou hranatých konektorů EPIC H-A, konektorovými vložkami EPIC H-Q 12 a konektorovými vložkami umožňujícími snadné připojení díky technologii Push-In.
Komerční sdělení, ze dne: 4.02.2016


Kompaktní řada hranatých konektorů EPIC H-A nabízí prostorově úsporná řešení pro aplikace, kde je standardně požadováno provozní napětí do 250 V a počet pinů od 4 do 48.


 


V roce 2015 představila skupina Lapp pro nejmenší typ pouzder hranatých konektorů velikosti H-A 3 konektorové vložky EPIC H-Q 12, které umožní připojení 12 vodičů s průřezem 0,14-2,5 mm2. Velký počet pinů na malé ploše, to vše v provedení vhodném do průmyslového prostředí s krytím IP65, UL aprobací a teplotním rozsahem -40 °C až +100 °C.




Další novinkou v sortimentu hranatých konektorů řady EPIC H-BE jsou konektorové vložky umožňující snadné připojení díky technologii Push-In. Připojení lankového vodiče s koncovou dutinkou žil je možné bez použití nářadí. K dispozici jsou konektorové vložky s počtem 6, 10, 16, 24 a 32 pinů. Snadné uvolnění vodiče je umožněno stisknutím miniaturního oranžového tlačítka na vstupní straně vodiče. Připojení Push-In šetří montážní čas a zajišťuje provozní bezpečnost.


Pro snadný a rychlý výběr vhodné sestavy konektoru je možné využít Vyhledávač konektorů. Tento e-nástroj umožňuje vybrat vhodnou kombinaci vložky a pouzdra včetně příslušných kontaktů podle zadaných parametrů a zajišťuje vzájemnou kompatibilitu vybraného řešení.


POKUD PRACUJETE V OBORU,
můžete si zažádat o bezplatné zaslání
aktuálního katalogu produktů Lapp Kabel

NÍŽE UVEDENOU OBJEDNÁVKOU!
 
 

 

Diskutující k tomuto článku

   (počet diskutujících: 1)
TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

LAPP Czech Republic s.r.o.
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
Autor článku
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933