Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: LAPP KABEL: O nejnovějším servokabelu Lapp Group ÖLFLEX® SERVO FD 796 CP (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 23.02.2012
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

LAPP KABEL: O nejnovějším servokabelu Lapp Group ÖLFLEX® SERVO FD 796 CP


LAPP KABEL: O nejnovějším servokabelu Lapp Group ÖLFLEX® SERVO FD 796 CP
Znáte kabel, který díky své konstrukci odolává velkým dynamickým zatížením? Můžeme s ním jak napájet motor, přenášet povelové informace motoru od teplotních čidel, snímačů polohy apod., aniž by byl signál jakkoliv rušen, protože jak ovládací páry žil, tak i celý kabel jsou stíněné. Kabel je schopen také vydržet vysoké dynamické namáhání, tzn. extrémní zrychlení a rychlosti pohybu, např. v energetickém řetězu. Tento typ kabelu snese oproti předchozí řadě až 10x větší zátěž, u zrychlení je ...
Karel Herma, ze dne: 23.02.2012

Kabel obsahuje napájecí žíly pro napájení servomotoru a jeden nebo dva páry ovládacích žil pro zpětnovazební signály od čidel a snímačů. Za čidla nebo snímače zde můžeme uvést pár příkladů:

Aby nebyly signály rušeny, jsou ovládací páry žil, ale i celý kabel stíněny. Stínění je provedeno jak folií, tak opletem, což přispívá ke zlepšení vlastností EMC, stejně jako nízkokapacitní izolace žil na bázi modifikovaného polypropylénu.

Použití tohoto kabelu je velmi široké:

Kabel je schopen také vydržet vysoké dynamické namáhání, tzn. extrémní zrychlení a rychlosti pohybu, např. v energetickém řetězu. Tento typ kabelu snese oproti předchozí řadě až 10x větší zátěž, u zrychlení je to 50m/s2, u rychlosti 5 m/s.

POKUD PRACUJETE V OBORU,
máte možnost si zažádat o více informací
NÍŽE UVEDENÝM FORMULÁŘEM!

TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
LAPP Czech Republic s.r.o. - Bartošova 315, Otrokovice - 573 501 011 - info@lappgroup.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.