Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: LAPP KABEL: Inovativní matice SKINTOP s 360° stínícím kontaktem (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 25.09.2015
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

LAPP KABEL: Inovativní matice SKINTOP s 360° stínícím kontaktem


LAPP KABEL: Inovativní matice SKINTOP s 360° stínícím kontaktem
LAPP Kabel představuje inovativní rozšíření programu plastových kabelových vývodek SKINTOP o EMC. Nová matice SKINTOP BRUSH ADD-ON z poniklované mosaze je první patentovaná aktivní EMC matice na světě. Matice nabízí optimální nízkoohmový 360° stínicí kontakt, který umožní připojení měděného stínícího opletu v souladu s EMC. Řezné hrany zároveň proříznou při dotahování izolující vrstvu rozvaděče a zajistí tak optimální kontakt.
Tým portálu Elektrika, ze dne: 25.09.2015


Objevte nové spojení – kombinace plastové kabelové vývodky se stíněným kabelem je nyní možné díky poniklované mosazné matici SKINTOP BRUSH ADD-ON.

Jak na to?
K zavedení kabelu do rozvaděče použijte standardní plastovou vývodku. Připojení stínění zabezpečí první aktivní EMC matice na světě! Matice SKINTOP BRUSH ADD-ON z poniklované mosaze má integrovaný nízkoohmový, vysoce flexibilní 360° stínící kontakt, který umožní připojení měděného stínícího opletu v souladu s EMC. Řezné hrany zároveň proříznou při dotahování izolující vrstvu rozvaděče a zajistí tak optimální kontakt.


Matice SKINTOP BRUSH ADD-ON je dostupná v různých velikostech (M12–M63) a nabízí další výhody:

Matici SKINTOP BRUSH ADD-ON s EMC kartáčem nám na MSV 2015 představila produktová manažerka společnosti LAPP Kabel Pavla Polková.



O společnosti Lapp Kabel
Společnost Lapp Kabel vyrábí kabely a vodiče pro řadu oborů a trhů: výroba strojů a zařízení, automobilový průmysl, MaR technologie, elektrické a instalační inženýrství, elektronické zpracování dat a další. Založena byla v roce 1957 a v České republice působí od roku 1993.

POKUD PRACUJETE V OBORU,
můžete si zažádat o bezplatné zaslání
aktuálního katalogu produktů Lapp Kabel

NÍŽE UVEDENOU OBJEDNÁVKOU!
TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
LAPP Czech Republic s.r.o. - Bartošova 315, Otrokovice - 573 501 011 - info@lappgroup.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.