Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: LAPP KABEL: Lepší podmínky pro zaměstnance - Holešovský závod se přesune do Otrokovic (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 30.05.2016
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

LAPP KABEL: Lepší podmínky pro zaměstnance - Holešovský závod se přesune do Otrokovic


LAPP KABEL: Lepší podmínky pro zaměstnance - Holešovský závod se přesune do Otrokovic
Společnost LAPP KABEL zabývající se komplexním řešením v oblasti kabeláže průmyslových odvětví odhalila plány na přesun výrobního závodu z Holešova do Otrokovic na přelomu let 2016 a 2017. Nové zázemí v Otrokovicích poskytne zaměstnancům moderní pracovní prostředí a zákazníkům zároveň rychlejší servis.
Komerční sdělení, ze dne: 30.05.2016



Holešovský závod LAPP SYSTEMS se zaměřuje na výrobu kabelové konfekce a zákaznická řešení na míru, především pro strojírenský průmysl. Vedení české pobočky LAPP KABEL nyní oznámilo jeho přesun do zbrusu nových prostor v Otrokovicích. I nadále se počítá se všemi zaměstnanci, kteří v holešovské továrně pracují.


„Chápeme, že změna místa výkonu práce může být složitá a našim zaměstnancům budeme maximálně nápomocní. Dali jsme si opravdu záležet, aby jim závod v Otrokovicích nabídl mnohem lepší pracovní podmínky v moderních prostorách. Vážíme si každého pracovníka z holešovského areálu a doufáme, že nám své schopnosti poskytnou i v novém závodě v Otrokovicích,“ okomentoval přesun jednatel společnosti LAPP KABEL René Sedlák.

LAPP KABEL zároveň vidí novou halu jako ideální prostor pro budoucí rozvoj společnosti, což upevní její postavení na trhu. Vzájemným provázáním obchodní a výrobní činnosti s existující pobočkou LAPP KABEL v Otrokovicích odpadnou náklady na přesun materiálu a dojde k výraznému zjednodušení interních procesů. Ve výsledku to přinese také rychlejší a lepší servis zákazníkům této společnosti.


Nová hala v Otrokovicích se bude rozprostírat na ploše 1 900 metrů čtverečních a společnost LAPP KABEL do ní investuje 1 milion eur. Plánovaný termín dokončení byl stanoven na 30. září 2016 a přesun výroby z Holešova začne na přelomu let 2016 a 2017. Po dokončení přesunu výrobny bude v otrokovickém areálu pracovat celkem 220 zaměstnanců. A pokud se plány dalšího rozvoje firmy naplní, dojde v budoucnu k vytvoření nových pracovních míst.

POKUD PRACUJETE V OBORU,
můžete si zažádat o aktuální
papírový katalog
produktů Lapp Kabel

NÍŽE UVEDENÝM FORMULÁŘEM!
 
TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
LAPP Czech Republic s.r.o. - Bartošova 315, Otrokovice - 573 501 011 - info@lappgroup.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.