Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Poselství laickým provozovatelům elektroinstalací! Elektrické zásuvky mohou vypadat bezproblémově, ale jejich oprava má svá pravidla. V českém právním systému platí zákon č. 250/2021 Sb., který vymezuje pravidla pro práci s technickými zařízeními ...
  • Koho kdy samotného napadlo jaké preventivní opatření by elektromontéři a elektroúdržbáři měli provádět, aby předešli úrazům při používání ručního nářadí? Asi nikdy a nikoho, tedy vyjma bezpečáka. Ten naopak přesně ví, jaké příčiny nejčastěji vedou k ...

LAPP GROUP: Chuť úspěchu


Document Actions
LAPP GROUP: Chuť úspěchu
Jak jinak by mohly být prezentovány flexibilní kabelové novinky od LAPP GROUP než prostřednictvím originální flexibilní show? Přijďte si na stánek LAPP KABEL na jarních veletrzích AMPER (Brno) a ELECTRON (Praha) 2012 prohlédnout i osahat nové produkty, především z oblasti vysoce flexibilních ovládacích kabelů a servokabelů. Kromě technických informací si odnesete i estetický zážitek!
Komerční sdělení, ze dne: 7.03.2012
reklama
 
  • Kde dostanete produkty a služby špičkové kvality?
  • Kde se cítíte jako ten nejdůležitější zákazník a kam se toužíte vrátit zpět?
  • Kde zažijete osobní přístup odborníků?
  • Kde přicházejí vždy s něčím novým?
  • Kde se může z obchodního vztahu stát přátelství?

Možná v exkluzivním klubu…
… anebo můžete využít služeb společnosti LAPP KABEL s.r.o.

Pozvánka na jarní elektrotechnické veletrhy AMPER Brno a ELECTRON Praha
Symbolické spojení obchodního partnerství s členstvím v exkluzivním klubu není náhodné. Skupina Lapp, která datuje začátky svého působení do roku 1959 a během více než 50letého působení se stala synonymem nejvyšší kvality v oblasti průmyslových kabelů a kabelového příslušenství, nabízí stejně jako exkluzivní restaurace či klub kvalitní produkty, profesionální služby a řadu členských výhod.

 LAPP GROUP – chuť úspěchu není jen mnohaletým světovým úspěchem společnosti, ale především úspěchem zákazníků, kteří si díky spolehlivosti dodávek, technické kvalitě a profesionální podpoře Lappu mohou dopřát úspěchu ve svém podnikání a spokojenost svých zákazníků.

V průběhu jarních veletrhů AMPER Brno (20.–23. 3. 2012) a ELECTRON Praha (13.–16. 3. 2012) bude možné si na stánku LAPP KABEL s.r.o. prohlédnout i osahat nové produkty především z oblasti vysoce flexibilních ovládacích kabelů a servokabelů. Chybět však nebudou ani produkty z kabelového příslušenství, automatizace a systémových řešení.

A jak jinak by mohly být prezentovány flexibilní kabelové novinky od LAPP GROUP než prostřednictvím originální flexibilní show? Přijďte nás navštívit na veletrh AMPER 2012 (hala P, stánek 114) a kromě technických informací si odneste i estetický zážitek!

 

Pravidelný sobotní přehled novinek a bonusů
z celého portálu Elektrika získáte přihlášením

 

 

Diskutující k tomuto článku

   (počet diskutujících: 1)
TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
LAPP Czech Republic s.r.o.
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


FIREMNÍ TIPY
Digitalizace nás kromě jiných služeb zasypává také daty. Máme tolik dat, že se v nich často nemůžeme vyznat. O tom, co nám dnes poskytuje digitalizovaná knihovna, hovořím s Petrem Žabičkou z Moravské zemské knihovny. Žijeme v době, kdy nové publikace nevznikají, nejsou žádní autoři odborných článků. Jsme zasypávání krátkými reklamními úryvky a zdroje ke studiu nám zůstávají skryty pod tlustou vrstvou marketingových cílů. Co s tím?
Rakouská pobočka OBO BETTERMANN začíná stavět další objekt! S heslem "Růst potřebuje prostor" startuje výstavba nového kancelářského, logistického a školicího centra v Gramatneusiedlu. Tam vzniká budoucí zázemí OBO Austria. Do konce roku bude nová budova OBO přístřeším pro zhruba třicet pracovníků značky. Do budoucna značka OBO zpevní svou dosavadní síť. A jaké je ohlédnutí za českou pobočkou? V květnu 2019 společnost OBO BETTERMANN oslavila na pražském ...
Častou negativní zkušenost mají (nejen) elektrotechnici z přístupu stavebních úřadů. Nejedná se tentokrát o problém "tvrdohlavosti" úřadu, ale naopak o přílišnou benevolentnost, hraničící až s ignorací zákonných vyhlášek a nařízení. Zajímali jsme se tedy o zkušenosti se stavebními úřady a pohled odborníků na danou problematiku ...
Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
Autor článku
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933