Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: LAPP: Bezhalogenové kovové vývodky SKINTOP (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 12.02.2018
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

LAPP: Bezhalogenové kovové vývodky SKINTOP


LAPP: Bezhalogenové kovové vývodky SKINTOP
Vývodka je v elektroinstalaci malá součástka a přesto se kolem ní hodně mluví. Vyrábí se hodně typů pro různé použití a pro různá prostředí. Vyrobit jakoukoliv vývodku problém nebude. Vyrobit vývodku, která splňuje mezinárodní normy je již jiná úroveň produkce. Pokud někdo deklaruje u svým výrobků certifikaci pro zahraniční trhy, vězte, že se za tím skrývá vývoj a testování, do kterého investovat každý nechce nebo dokonce ani nemůže. Podívejte se na rozhovor o bezhalogenových vývodkách LAPP KABEL ...
Tým portálu Elektrika, Komerční sdělení, ze dne: 12.02.2018



Na brněnském veletrhu jsme se zeptali Pavly Borovianové na podrobnosti nově prezentovaných bezhalogenových vývodek ...





Pokud se někdo ptá, jaké zvolit vhodné vývodky pro kolejová vozidla, tunely nebo elektroinstalace ve veřejných budovách, pak je dobré vědět o nové řadě bezhalogenových kovových vývodek SKINTOP MS-HF-M od LAPP KABEL. Podívejme se na konstrukci z poniklované mosazi a těsnicí prvky bez halogenů. Tato fakta dávají tušit garanci spolehlivého připojení. Jednou z funkcí kovových vývodek SKINTOP je odlehčení tahu. K dispozici jsou variabilní rozsahy sevření a vysoké krytí.



V nové řadě bezhalogenových vývodek SKINTOP MS-HF-M nyní objevíte ješte navíc:




Přehled kovových bezhalogenových vývodek SKINTOP MS-HF-M, SKINTOP MS-HF-M SC, SKINTOP MS-HF-M BRUSH, SKINTOP MS-HF-M GRIP.




TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
LAPP Czech Republic s.r.o. - Bartošova 315, Otrokovice - 573 501 011 - info@lappgroup.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.