Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: Krátké zastavení na Stavotech Olomouc 2016 (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 15.12.2016
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

Krátké zastavení na Stavotech Olomouc 2016


Krátké zastavení na Stavotech Olomouc 2016
Stavební veletrh, na který lidé stále chodí. Proč? Staví, renovují, vylepšují a hledají inspiraci, materiály, dodavatele a ty, kteří umí poradit. Proč má elektroinstalatér nabízet své služby na stavebním veletrhu a ne na elektrotechnickém? Protože na stavebním ho potřebují. Pokud někdo nabízí elektrická zařízení, hned vedle by bylo dobré mít kontakt na možnou montáž, ne?
Miroslav Minařík, ze dne: 15.12.2016



Zastavili jsme se v sobotním dopoledni na populárním či možná již legendárním Stavotechu Olomouc 2016. Stavět se bude asi pořád. Sledovat možnosti na internetu nebo v letácích a katalozích je sice časově ekonomické, ale musím přiznat, že na výstavách se často dozvím víc.

Pro větší náhled kliknout!

Proč Stavotech?
V Česku jsou dva obří stavební veletrhy. Jeden v Brně (IBF) a druhý v Praze (Forarch), přesto se lokální Stavotechy stále plní lidmi. Zeptal jsem se návštěvníků, proč Stavotech a ne Brno či Praha. Stavotech je blízko, nemají čas, stačí jim to ...

A koho návštěvníci hledají?
Inspiraci. Tak odpovědili všichni tázaní. Pak se zajímají o nové materiály, nové možnosti, spolehlivé dodavatelé a související informace s jejich záměrem. Mnohé také přilákal doprovodný program. Ten sice nebyl složen z odborných přednášek, ale z komerčních prezentací, ale i tak bylo co poslouchat.

Pro větší náhled kliknout!

Proč by tu měl elektroinstalatér být viděn?
Ze stejného důvodu jako ostatní řemesla. Stavebník tu okukuje rozličné možnosti stavebních úprav, a ne na jednom stánku jsem slyšel "... to poptáte stavební firmy v okolí nebo nějakou doporučíme ...". Být řemeslník, už tam mám obří plachtu na zábradlí s mobilním číslem a www!


Pro větší náhled kliknout!


Koho jsem potkal z oboru?

Teco, respektive k tomu jsem primárně mířil okouknout tuto novinku! Heinz-Elektro jako jediná elektromontážní firma. Schneider Electric s celou plejádou vypínačů a Milwaukee s nářadím.



POKUD VÁS ZAJÍMAJÍ TERMÍNY
A MÍSTA KONÁNÍ STAVOTECHU,
sledujte
www.omnis.cz
TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
Omnis Olomouc, a.s. - Horní Lán 10a, Olomouc - 588 881 444 - nasadil@omnis.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.