Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: KOPOS zve na AMPER 2017 ke svým zásadním novinkám (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 13.03.2017
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

KOPOS zve na AMPER 2017 ke svým zásadním novinkám


KOPOS zve na AMPER 2017 ke svým zásadním novinkám
Pokud se chystáte na největší elektrotechnický veletrh v České republice, pak počítejte s KOPOSem Kolín hned z kraje pavilonu P. Každoročně vás přivítá červený design tradičního výrobce elektroinstalačních prvků, které používáme denně. Letos se seznámíte s několika novinkami mezi krabicemi, chráničkami a parapetními kanály.
Tým portálu Elektrika, ze dne: 13.03.2017



KOPOS KOLÍN a.s. je stálým účastníkem veletrhu AMPER již několik let. Na letošním jubilejním 25. ročníku, který se koná 21.-24. března v Brně bude mít kolínská výrobní firma elektroinstalačního úložného materiálu své místo na stánku č. P 4.03.

Na více než 180m2 ukáže novinky pro letošní rok a řada specialistů bude nápomocná radou. Dozvíte se například o univerzální krabici. Má vstupní otvory vyrobené z pružného materiálu, zajišťují snadnou montáž a především utěsnění vložených kabelů a trubek. Také zabraňují proudění vzduchu elektroinstalací a jsou vhodné pro nízkoenergetické stavby.




Druhou novinkou KOPOSu je bezhalogenová dvouplášťová korugovaná drenážní trubka DUODREN. Je určena pro sběr vody a odvodňování inženýrských a silničních staveb, kolejových těles, vodohospodářských staveb nebo sportovišť. „Vyrábí se ve čtyřech různých řadách perforace a v mnoha barevných variantách. Pro průměry 75, 90 a 110mm se může dodávat ve formě 50m svitku nebo 6m tyče,“ popisuje produktový manažer Ondřej Johannis.



Vystavovat se budou také novinky v systémech do zateplení a nový parapetní kanál určený pro rozvody většího množství silových i datových kabelů. Dvojitá stěna zaručuje vysokou mechanickou odolnost. Samozřejmostí je i veškeré příslušenství jako kryty a rohy.  Uvidíte také novou přístrojovou krabici KP 80 PK, která je nejen uzavřená, ale i spojovatelná s dalšími krabicemi. Na rozdíl od stávající řady PK 110, 140 a 170X70, která zůstává zachována a stále se bude vyrábět, má nový parapetní kanál víko v jedné rovině s čelními stěnami - není zapadnuté. Tato nová řada bude mít víka vždy o šířce 80mm a budou umístěna uprostřed čelní stěny.

Pro odbornou veřejnost a zájemce chystá KOPOS v průběhu veletrhu několik seminářů. Na téma Systémy se zachováním funkčnosti při požáru povede přednášky produktový manažer Václav Musílek.




POKUD PRACUJETE V OBORU,
můžete si o aktuální papírový katalog
úložných materiálů KOPOS požádat

NÍŽE UVEDENOU OBJEDNÁVKOU!


TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
KOPOS Kolín a.s. - Havlíčkova 432, Kolín IV. - 321 730 111 - kopos@kopos.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.