Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: KOPOS na veletrhu AMPER 2017 v obležení návštěvníků (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 7.04.2017
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

KOPOS na veletrhu AMPER 2017 v obležení návštěvníků


KOPOS na veletrhu AMPER 2017 v obležení návštěvníků
Není rok, kdy by kolínský výrobce elekroinstalačních materiálů chyběl v Brně na AMPERu. Tradičně se objevuje na velice atraktivní pozici pavilonu P v červeném designu na rozlehlé ploše. K prezentovaným novinkám byl zajištěn odpovídající počet odborníků tak, aby se zvládl v návštěvních špičkách ten největší nápor dotazů. Tento český gigant v loňském roce oslavil 90 let od založení firmy s tehdejším názvem Továrna na káble. V té souvislosti byl k vidění obový motocykl Jawa ...
Vilém Gracias, ze dne: 7.04.2017



Letošní ročník jubilejního mezinárodního veletrhu AMPER 2017 pořádaný v Brně má KOPOS za sebou. Tento největší veletrh elektrotechniky u nás je kolínským výrobcem elektroinstalačního materiálu považován za stěžejní a také proto se jej účastní každoročně. Třetí největší expozici červené barvy nešlo v pavilonu P přehlédnout. Ve vzdušném prostoru dobře laděného stánku se prezentovaly letošní novinky a u baru se podávala čokoládová specialita.

Pro větší náhled kliknout!

Diskutovalo se hodně o elektroinstalačních krabicích, lištách, trubkách, kabelových nosných systémech nebo systémech se zachováním funkčnosti při požáru. A bylo s kým diskutovat! K obrovské výstavní ploše byl přítomný i dostatečně početný tým produktových manažerů, obchodních zástupců, ale i konstruktérů.

Redakční kamera a mikrofon zachytila pouze některé důležité fragmenty (o tom budou samostatné reportáže). Diskutovalo se především o univerzálních krabicích KUZ a novince v krabicích do dutých stěn. Mezi členy týmu KOPOS byl samozřejmě i Jaroslav Hajný, vedoucí tuzemského obchodu. Ten se nám zmínil o velkém zájmu o vyráběný sortiment, ale také poznamenal, že takové pozitivní signály nesmí vývojovým oddělením snížit "tah na branku" při vývoji dalších novinek.


Pro větší náhled kliknout!

Žádnému z návštěvníků nemohl uniknout historický motocykl JAWA 175 Special z roku 1936. Tedy motocykl vyrobený v deset roků po té, kdy byl založen tehdejší KOPOS v Kolíně. Dozvěděli jsme se, že tento cenný kousek Vlastimila Volejníka však nezůstával v expozici přes noc. Byl vždy přesunut na hotel a ráno znovu instalován.

Pro přehrání vzpomínkového videoklipu klikněte na obrázek!


Tímto videoklipem bylo v loňském roce připomenuto 90. výročí založení tohoto podniku. Ten v současné době nabízí svůj široký sortiment shrnutý v pěti katalozích, které lze objednat v papírovém provedení níže uvedeným formulářem!




POKUD PRACUJETE V OBORU,
máte možnost si vybrané papírové provedení
katalogů KOPOS Kolín

BEZPLATNĚ OBJEDNAT
NÍŽE UVEDENÝM FORMULÁŘEM!
TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
KOPOS Kolín a.s. - Havlíčkova 432, Kolín IV. - 321 730 111 - kopos@kopos.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.