Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Konečně technický sešit do kterého radost pohledět! Nezabývá se jen neustálými novinkami ale tím základním! Jak všechny ty nové věci upevnit. A samozřejmě zase dle nějakých pravidel, norem a s pohledem na strávený čas a investované peníze. Možná to ...
  • Víme, že spotřebiče by neměly být připojeny na jeden obvod tak, aby jejich celkový výkon překročil kapacitu obvodu, jinak může dojít k jejich odpojení z důvodu přetížení. Některé domácí spotřebiče, jako je pračka, sporák nebo myčka nádobí, vyžadují ...

KOPOS: Katalog elektroinstalačního úložného materiálu 2015-16


Document Actions
KOPOS: Katalog elektroinstalačního úložného materiálu 2015-16
Úložný materiál oslovuje v elektrotechnice snad každou profesi. Vždyť je to o cestě energie k ovládání, spouštění a spotřebičům. Po přístrojích je systém uložení další důležitou úlohou každého, kdo je za rozvod zodpovědný. Tento technický katalog popisuje výrobní portfolio českého výrobce, který svou tradicí a současným vývojem nových produktů dává trhu velice dobrou alternativu.
Miroslav Minařík, ze dne: 29.09.2015


KOPOS Kolín je česká tradiční značka, kterou nalezneme prakticky v každém velkoobchodě. Svým sortimentem oslovuje nejširší spektrum řemeslníků, kteří působí v oblasti rozvodů a elektroinstalací. Podívejme se na červený katalog určený právě této oblasti.


Provedení katalogu
V pevném hřbetu nalezneme téměř 250 stránek křídového papíru s barevným obsahem. U tohoto provedení opravdu nemusíme přemýšlet, zda katalog přežije dílenské zacházení.


Pro větší náhled klikněte!


Co v katalogu nalezneme

Obsah je rozdělen do pěti sekcí barevně oddělených na otevřené straně. Pomocí těchto barev se rychle orientujeme, přestože v otevřené straně není výsek v papíru.

Sekce jsou následující:
  • elektroinstalační krabice a příslušenství
  • elektroinstalační lišty a příslušenství
  • elektroinstalační trubky a příslušenství
  • upevňovací materiál
  • technické informace

Pro větší náhled klikněte!


Jaké se dozvíte podrobnosti
Podrobnosti ke každému produktu jsou prakticky vyčerpávající: fotografie, okótovaná perokresba, ikony parametrů, zásadní informace v bodech, tabulka s daty pro objednání i související příslušenství a nářadí. 

Pro větší náhled klikněte!


Co se mi líbí
Oceňuji, pokud je v katalogu uvedeno více, než je nutné. Tedy pokud si autoři dají tu práci a připojí např. více názorných obrázků pro rychlejší pochopení funkce nebo použití. Uživateli tak často ušetří čas na přemýšlení, jak a kde řešení použít.

Koho katalog osloví
Vzhledem k zaměření sortimentu je cílová skupina opravdu široká: počínaje projektanty, přes rozpočtáře, řemeslníky, dokonce i stavaře, dataře a třeba obchodníky a revizáky konče. Kopos nejen navazuje sortimentem na svou tradici, ale jako jeden z mála českých výrobců má vlastní vývoj, který umí na trhu prosadit.


POKUD PRACUJETE V OBORU,
můžete si zažádat o aktuální
papírový katalog úložného materiálu KOPOS

NÍŽE UVEDENÝM FORMULÁŘEM!
 
 

 

Diskutující k tomuto článku

  ... a další (počet diskutujících: 9)
TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

KOPOS Kolín a.s.
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


FIREMNÍ TIPY
Článek nabízí pohled za kulisy výroby plastových produktů KOPOS. Od vstřikování plastů až po extruzi, nahlédneme do tajů výroby. Automatizace hraje klíčovou roli při osazování instalačních krabic šroubky, kamery kontrolují, zda výrobek odpovídá kvalitativním vzorům ve tvaru a velikosti. Zajímavé je sledovat, jak stroje zvládají i složité úkoly, jako je krácení ohebných trubek. Výroba nezahrnuje pouze plastové díly, ale také pancéřové trubky, ocelové kabelové lávky a hliníkové instalační krabice. Každý detail má svůj význam. Více zde ...
Představte si, že míjíte firmu KOPOS každý den a jednoho dne se rozhodnete prozkoumat, co se skrývá za jejími červenými zdmi. Má krátká poznámka je jedné z předních českých výrobních společností elektroinstalačního materiálu. Prohlídku provozů nových technologií a automatizace jsem nemohl odmítnout. Chtěl jsem na vlastní oči vidět, jak oživují produkty známé nejen po celém Česku. Zjistil jsem například, jak malá změna v poměru přísad může radikálně změnit vlastnosti plastů a jak KOPOS využívá každý kousek odpadu k recyklaci.
Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933