Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Konečně technický sešit do kterého radost pohledět! Nezabývá se jen neustálými novinkami ale tím základním! Jak všechny ty nové věci upevnit. A samozřejmě zase dle nějakých pravidel, norem a s pohledem na strávený čas a investované peníze. Možná to ...
  • Víme, že spotřebiče by neměly být připojeny na jeden obvod tak, aby jejich celkový výkon překročil kapacitu obvodu, jinak může dojít k jejich odpojení z důvodu přetížení. Některé domácí spotřebiče, jako je pračka, sporák nebo myčka nádobí, vyžadují ...

KOPOS: Integrovaná spojka zdarma u kabelových žlabů Mars z Koposu


Document Actions
KOPOS: Integrovaná spojka zdarma u kabelových žlabů Mars z Koposu
Korunka ke korunce, centimetr k centimetru a v závislosti na délce trasy ušetříte jeden nebo více kabelových žlabů Mars. Centimetry navíc jsou výhodou při kompletování trasy, kdy dochází k nutným prořezům. Od délky trasy 72 metrů se rozdíl v délce již vyšplhá na 2 metry navíc ... Více zde!
Komerční sdělení, ze dne: 2.09.2010

 

Nová technologie instalovaná v Koposu v roce 2009 pracuje v definovaných výrobních krocích nastavených na přesnou výrobu žlabů s integrovanou spojkou v základní standardní délce 3.000mm. Deklarovaná délka 3m u žlabů Jupiter odpovídá skutečné délce naprosto přesně.

U žlabů jiných rozměrů než 3m existují rozdíly mezi deklarovanou a skutečnou délkou. Např. žlaby Mars označované jako 2metrové mají skutečnou čistou délku 2.098 mm. Proto věta "Kopos dává zdarma nejen integrovanou spojku kabelových žlabů Mars" není marketingový tah, ale skutečnost. Zákazník objednává žlab o délce 2.000mm a navíc dostává zdarma 5% délky žlabu, což představuje integrovanou spojku s délkou 40mm a dalších 58mm žlabu.


Detail integrované spojky

Centimetry navíc jsou výhodou při kompletování trasy, kdy dochází k nutným prořezům. Od délky trasy 72 metrů se rozdíl v délce již vyšplhá na 2 metry navíc, u trasy dlouhé 142 metrů jsou to již 4 metry, které zákazník obdrží zdarma.

Odlišnosti mezi názvem a jeho skutečným obsahem nejsou nic nového pod sluncem – např. stoletá válka mezi mezi Anglií a Francií trvala 116 let, nealkoholické pivo obsahuje 0,49% alkoholu v měrné jednotce apod.

Pokud pracujete v oboru, máte možnost si vyžádat více informací, níže uvedeným formulářem!

 
 

 

TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
KOPOS Kolín a.s.
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


FIREMNÍ TIPY
Článek nabízí pohled za kulisy výroby plastových produktů KOPOS. Od vstřikování plastů až po extruzi, nahlédneme do tajů výroby. Automatizace hraje klíčovou roli při osazování instalačních krabic šroubky, kamery kontrolují, zda výrobek odpovídá kvalitativním vzorům ve tvaru a velikosti. Zajímavé je sledovat, jak stroje zvládají i složité úkoly, jako je krácení ohebných trubek. Výroba nezahrnuje pouze plastové díly, ale také pancéřové trubky, ocelové kabelové lávky a hliníkové instalační krabice. Každý detail má svůj význam. Více zde ...
Představte si, že míjíte firmu KOPOS každý den a jednoho dne se rozhodnete prozkoumat, co se skrývá za jejími červenými zdmi. Má krátká poznámka je jedné z předních českých výrobních společností elektroinstalačního materiálu. Prohlídku provozů nových technologií a automatizace jsem nemohl odmítnout. Chtěl jsem na vlastní oči vidět, jak oživují produkty známé nejen po celém Česku. Zjistil jsem například, jak malá změna v poměru přísad může radikálně změnit vlastnosti plastů a jak KOPOS využívá každý kousek odpadu k recyklaci.
Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
Autor článku
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933