Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Svůj pohled na sousední megaveletrh Light+Building ve Frankfurtu popisuje český elektrikář. Nezůstává pouze u jednoho selfie o své přítomnosti v Německu a prozrazuje proč se vydal tak daleko. Čím ho to obohatilo? Jak se dívá na budoucnost veletržních ...

KOPOS: Dejte rozvodům na stěnách nový kabát!


Document Actions
KOPOS: Dejte rozvodům na stěnách nový kabát!
KOPOS Kolín dodává unikátní výrobek na trhu - praktické elektroinstalční lišty ELEGANT, které na trhu nabízí jako jediný výrobce. Vaše kabely vedené na stěnách s nimi budou v přehledném, bezpečném a především elegantním kabátě ...
Komerční sdělení, ze dne: 13.02.2009

KOPOS Kolín dodává unikátní výrobek na trhu - praktické elektroinstalční lišty ELEGANT, které na trhu nabízí jako jediný výrobce. Vaše kabely vedené na stěnách s nimi budou v přehledném, bezpečném a především elegantním kabátě.

Pro svůj zaoblený tvar a design v decentní bílé barvě RAL 9003 jsou lišty z řady elegant LE hojně využívány v prostorách s vysokými požadavky na elegantní vzhled. Pohodlně do nich umístíte veškeré kabely i přístrojové nosiče vedené po stěnách, jejichž tvaru včetně rohů a výklenků se systém lišt s příslušenstvím v podobě koncových krytů, spojek, ohybových dílů, odbočných a průchodových spojek a vnějších a vnitřních rohů dokáže dokonale přizpůsobit.

Podle počtu a tloušťky kabelů, které je třeba instalovat, můžete zvolit lištu v nejvhodnější šíři a s různým počtem vnitřních prostor. V závislosti na šířce lišty se nabízí buď jeden (40x20), dva (60x20, 80x20) nebo i tři vnitřní prostory (100x20), což umožňuje přehledné uspořádání.

Lišty z tvrdého, samozhášivého PVC s teplotní odolností -5°C až +60 °C vyhovují zkoušce odolnosti proti šíření plamene, takže je lze použít na veškeré podklady ve stupních hořlavosti A až C3. Díky svým jedinečným vlastnostem ochrání elektroinstalace i v prostorách, kde se používají agresivní chemické látky.

Podle materiálu stěny, na níž chceme umístit lišty elegant, můžeme jako upevňovací materiál použít hmoždinky, natloukací hmoždinky nebo vruty.


Ukázka jednotlivých částí systému a možností instalace

Cena systému lišt elegant LE se zaobleným designem od firmy KOPOS Kolín je neuvěřitelně příznivá, přestože produkt na trhu nemá konkurenci. Dát vašim elektroinstalacím na stěnách nový kabát se určitě vyplatí.

Více informací na www.kopos.cz

 
 

 

TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
KOPOS Kolín a.s.
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


FIREMNÍ TIPY
Článek nabízí pohled za kulisy výroby plastových produktů KOPOS. Od vstřikování plastů až po extruzi, nahlédneme do tajů výroby. Automatizace hraje klíčovou roli při osazování instalačních krabic šroubky, kamery kontrolují, zda výrobek odpovídá kvalitativním vzorům ve tvaru a velikosti. Zajímavé je sledovat, jak stroje zvládají i složité úkoly, jako je krácení ohebných trubek. Výroba nezahrnuje pouze plastové díly, ale také pancéřové trubky, ocelové kabelové lávky a hliníkové instalační krabice. Každý detail má svůj význam. Více zde ...
Představte si, že míjíte firmu KOPOS každý den a jednoho dne se rozhodnete prozkoumat, co se skrývá za jejími červenými zdmi. Má krátká poznámka je jedné z předních českých výrobních společností elektroinstalačního materiálu. Prohlídku provozů nových technologií a automatizace jsem nemohl odmítnout. Chtěl jsem na vlastní oči vidět, jak oživují produkty známé nejen po celém Česku. Zjistil jsem například, jak malá změna v poměru přísad může radikálně změnit vlastnosti plastů a jak KOPOS využívá každý kousek odpadu k recyklaci.
Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
Autor článku
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933