Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: Konference o energetické efektivitě v průmyslu (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 13.09.2017
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

Konference o energetické efektivitě v průmyslu


Konference o energetické efektivitě v průmyslu
Vydavatelství FCC Public zve na XXII. konferenci z řady Energie pro budoucnost, kterou 10. října 2017 pořádá ve spolupráci s Veletrhy Brno a Elektrotechnickou asociací ČR jako součást doprovodného programu MSV 2017. Podtitul je Energetická efektivita v průmyslové sféře pro růst podniku. Účast na této konferenci je bezplatná na základě registrace.
Komerční sdělení, ze dne: 13.09.2017



Výdaje za energie tvoří významnou část výrobních nákladů. Energii ovšem nelze ničím nahradit, zbývají pouze dvě možnosti, jak tyto náklady snížit: buď zefektivnit využití energie, kterou máme k dispozici, nebo najít a využívat levnější zdroje. Respektování této skutečnosti ve strategických plánech dává firmám šanci získat významnou konkurenční výhodu. Efektivní využívání energií je velice aktuální zejména pro společnosti, na jejichž výrobních nákladech se náklady na energii podílejí více než 3 %. Do této kategorie patří i mnoho malých a středních firem.


KDY:
10. října 2017

KDE:
areál BVV, pavilon P, sál P4




Efektivním nakládáním s energiemi může průmyslový podnik v krátkém čase ušetřit asi 10 % energie, dalších 15 % je možné uspořit v dlouhodobých mezioborových projektech. Návratnost investice do energetické účinnosti a dalších procesů je velmi rychlá, opatření se často amortizují během prvních tří let. Spektrum opatření sahá od jednoduchých konstrukcí zajišťovaných vlastními silami až po komplexní projekty energetické efektivnosti, jejichž realizace se neobejde bez profesionální pomoci společností poskytujících energetické či poradenské služby. Velký význam samozřejmě mají také informace z první ruky od dodavatelů technických zařízení.



Účast na konferenci se vstupem na veletrh je po předchozí registraci bezplatná.

on-line registrace
(klikněte)

SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
FCC PUBLIC s.r.o. - Pod vodárenskou věží 1143/4, Praha 8 - 296 583 011 - public@fccgroup.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.