Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: KOČÍ-VALÁŠEK: Nové i repasované transformátory (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 7.07.2010
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

KOČÍ-VALÁŠEK: Nové i repasované transformátory


KOČÍ-VALÁŠEK: Nové i repasované transformátory
Potřebujete transformátor, ale máte napjatý rozpočet? Co tedy ušetřit a raději se poohlédnout po kvalitně repasovaném kusu? Zajímá-li vás, jak v dnešní nesnadné ekonomické situaci snížit náklady při pořizování těchto druhů zařízení, tak bychom měli jeden tip ...
Tým portálu Elektrika, ze dne: 7.07.2010

Rozhovor sledujte v tomto videospotu ...

Při dnešní složité ekonomické situaci potěší nabídka repasovaných olejových a suchých transformátorů o výkonech od 50kVA do 10MVA, pro provozní vstupní napětí do 35kV od společnosti KOČÍ-VALÁŠEK. Zařízení jsou profesionálně repasovaná, včetně hlavní revize, zkušebních protokolů předepsaných zkoušek a měření dle ČSN EN, protokolů PCB a dvouleté záruky.

V portfóliu této společnosti se ovšem nalézají také úplně nové produkty splňující požadavky evropských norem EC76, IEC726, HD428, HD538, HD464, včetně příslušenství a souvisejících produktů, viz následující přehled:


Dále společnost KOČÍ-VALÁŠEK poskytuje řadu služeb v oblasti uvedeného sortimentu, například pravidelné kontroly, údržby či revize dle ČSN 33 1500.

Za zajímavou službu považujeme možnost bezplatného vyhotovení výpočtu činných ztrát vašeho transformátoru a následný návrh optimalizačního řešení, kdy stačí zájemcům jen doložit potřebné údaje.
Jde o pěkný příklad péče o zákazníky (ať už potenciální či stávající), kdy nemusíte být klientem a stejně je vašemu problému věnováno patřičné úsilí.

Více informací naleznete na webových stránkách této společnosti.

TEXT Z OBLASTÍ

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.