Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: KNX: O systému vzdělávání a školení (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 23.08.2017
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

KNX: O systému vzdělávání a školení


KNX: O systému vzdělávání a školení
Nezisková organizace KNX národní skupina České republiky, z. s. sdružuje výrobce prvků pro KNX systémové instalace a systémové integrátory, kteří se chtějí podílet na výrazné podpoře rozvoje tohoto jediného celosvětově normalizovaného systému pro řízení funkcí v budovách. Na této důležité činnosti spolku se významně podílí ...
Tým portálu Elektrika, ze dne: 23.08.2017



Poslechněte si rozhovor Josefa Kunce, KNX národní skupina České republiky, z. s. s Janem Vaňušem z Vysoké školy báňské - Technické univerzity Ostrava. Hovořili na AMPERu 2017 o školeních a vzdělávacích akcích.




Podpora rozvoje KNX systémových instalací

Nezisková organizace KNX národní skupina České republiky, z. s. sdružuje výrobce prvků pro KNX systémové instalace a systémové integrátory, kteří se chtějí podílet na výrazné podpoře rozvoje tohoto jediného celosvětově normalizovaného systému pro řízení funkcí v budovách.

Na této důležité činnosti spolku se významně podílí vzdělávací členové – především technické vysoké školy a školicí centra – pracující se zájemci o detailní seznámení se s tímto systémem. Tím také nabízí výrazné rozšíření znalostí o téměř nekonečných možnostech tohoto systému a učí, jak snadno lze s tímto systémem pracovat.
Na této vzdělávací činnosti se podílí významnou prací – pořádáním základních kursů KNX. Zájemci se mohou vzdělávat také v nástavbových kursech KNX, kde si rozšíří svoje teoretické i praktické znalosti, které mohou uplatnit v náročnějších projektech.

KNX národní skupina ČR ovšem podporuje i další formy vzdělávání, jako je pomoc během absolvování bezplatných informativních přípravných webových kursů eCampus, pořádáním krátkých kursů zaměřených na práci se softwarem ETS a také přednáškami na odborných konferencích. Znamená to také poskytování technické pomoci firmám začínajícím s projektováním a dodávkami KNX instalací, případně s řešením problémů, které mohly nastat během zprovozňování některé z KNX systémových instalací.

Formu pomoci Partnerům KNX z České republiky při využívání KNX systémových instalací nebo požadavků na školení je možné dohodnout si podle aktuálních potřeb se členy spolku.




Více o české skupině KNX zde!
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
KNX národní skupina České republiky, z.s. - Technická 3058/10, Brno - 730 521 526 - sekretar@knxcz.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.