Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Poselství laickým provozovatelům elektroinstalací! Elektrické zásuvky mohou vypadat bezproblémově, ale jejich oprava má svá pravidla. V českém právním systému platí zákon č. 250/2021 Sb., který vymezuje pravidla pro práci s technickými zařízeními ...
  • Koho kdy samotného napadlo jaké preventivní opatření by elektromontéři a elektroúdržbáři měli provádět, aby předešli úrazům při používání ručního nářadí? Asi nikdy a nikoho, tedy vyjma bezpečáka. Ten naopak přesně ví, jaké příčiny nejčastěji vedou k ...

KNX: Na VŠB Technické univerzitě Ostrava bylo otevřeno certifikované školicí centrum KNX


Document Actions
KNX: Na VŠB Technické univerzitě Ostrava bylo otevřeno certifikované školicí centrum KNX
V květnu 2015 získalo školicí centrum KNX na Fakultě elektrotechniky a informatiky Vysoké školy báňské Technické univerzity Ostrava certifikaci podle mezinárodních norem asociace KNX. Školicí centrum organizuje týdenní základní kurzy KNX podle pravidel asociace KNX. Programování inteligentní elektroinstalace KNX je realizováno pomocí SW nástroje ETS5.
Přednášející, ze dne: 4.01.2016

Kurzy školícího centra jsou ukončeny teoretickou a praktickou zkouškou s následným vydáním certifikátu Partner KNX. Školicí centrum bylo vybudováno jako služba a podpora pro projektanty, elektromontéry, učitele, studenty a další zájemce, kteří potřebují navrhovat, projektovat, programovat, instalovat a oživovat inteligentní elektroinstalaci KNX.


Učebna školicího centra KNX na Katedře kybernetiky a biomedicínského inženýrství



Další informace se dozvíte v přednášce Jana Vaňuše, která se uskutečnila v rámci konference k 25. výročí založení mezinárodní KNX asociace:



O školícím centru KNX
Certifikované školicí centrum KNX bylo otevřeno na katedře Kybernetiky a biomedicínského inženýrství na VŠB Technické univerzitě Ostrava. Školicí centrum bylo vybudováno jako služba a podpora pro všechny projektanty, elektromontéry, učitele, studenty a další zájemce, kteří by rádi navrhovali, projektovali, programovali, montovali a oživovali inteligentní elektroinstalaci KNX.
 
 

 

Diskutující k tomuto článku

   (počet diskutujících: 1)
TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
KNX národní skupina České republiky, z.s.
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
Autor článku
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933