Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: Katalog produktů GREENLUX 2017 (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 24.11.2017
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

Katalog produktů GREENLUX 2017


Katalog produktů GREENLUX 2017
Tato značka nedávno rozvířila naše technické znalosti o účinnosti LED zdroje v kancelářských svítidlech. Přičemž sortiment značky potkáváme často a žádné pochybnosti praktiků neregistrujeme. Víte, co vše tento dodavatel uvádí ve svém posledním katalogu? Jde o LED stavební svítidla, trubice, pásky a nejen technická svítidla. Sortiment určitě některými prvky doplní to, co hledáte ...
František Tuček, ze dne: 24.11.2017


Přesto, že elektrikář není ten, kdo má navrhovat osvětlení, je zcela určitě jedním z účastníků uvedení do provozu. Do jisté míry je určitě žádoucí, aby přehled měl. Zvláště elektrotechnik, který pracuje jako OSVČ a v mnohých případech je jako řemeslník součastně pro klienta i architektem. Tento typ elektrotechnika bude katalog produktů GREENLUX 2017 rozhodně zajímat.


Pro větší náhled kliknout!

Provedení katalogu
Vydání katalogu má 186 vnitřních stran lakovaného papíru s barevným potiskem. Vazba pevně lepená, prakticky přežije hodnotu informační doby tiskoviny.

Provedení detailů

je odpovídající pro určenou skupinu odborníků. Na začátku katalogu nenalezneme pouze řádkový seznam kapitol tak jak je uvedu níže, ale každé je věnovaná celá strana A4 s obrázky produktu, typem a číslem stránky. Detaily každého produktu mají v katalogu tolik místa, kolik bylo potřeba k maximálnímu popisu. 

 
Pro větší náhled kliknout!

V detailu nechybí samozřejmě mnoho obrázků doplněných tabulkami s technickými parametry, popis, křivky svítivosti, perokresby s kótováním. Přesto jde především o katalog, nikoliv o edukativní příručku osvětlování tak, jak mají rádi kolegové z portálu.  

Co katalog obsahuje


Na žádost našich montérů z firmy mám poukázat na dvě položky, které prý zaslouží vyzdvihnout. Jedna ledková žárovka LED51 SMD s E14. Mě se osobně designově vůbec nelíbí, ovšem kolegové z montáží ji rádi používají. A druhá položka je z části elektroinstalačního materiálu. Kabelová vodotěsná spojka v krytí IP68. Za mne tedy velice podobná této, o které se na portále již psalo. Pokud vás zajímají detaily, o kterých hovořili přímo lidé z Greenluxu, pak koukněte sem!


Pro větší náhled kliknout!
Můj závěr
Do Brna jsem z kraje roku na veletrhy jezdit přestal a Greenlux jsem nepotkal osobně. Ale kolegové si pochvalují řadu VIRGO PROFI jako dobrou alternativu za klasiku s trubicemi T5. V neposlední řadě registruji zajímavou produkci LED prachotěsných svítidel. Jak již někdo v diskusi zmínil LUX v názvu, tak musím říci, že tento GREENLUX se od ostatních LUXů opravdu liší.




POKUD PRACUJETE V OBORU,
máte možnost si zažádat o aktuální
papírový katalog svítidel GREENLUX
NÍŽE UVEDENÝM FORMULÁŘEM!
TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
Greenlux s.r.o. - Železniční II/174, Staré Město u Frýdku-Místku - +420 571 891 800 - greenlux@greenlux.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.