Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Poselství laickým provozovatelům elektroinstalací! Elektrické zásuvky mohou vypadat bezproblémově, ale jejich oprava má svá pravidla. V českém právním systému platí zákon č. 250/2021 Sb., který vymezuje pravidla pro práci s technickými zařízeními ...
  • Koho kdy samotného napadlo jaké preventivní opatření by elektromontéři a elektroúdržbáři měli provádět, aby předešli úrazům při používání ručního nářadí? Asi nikdy a nikoho, tedy vyjma bezpečáka. Ten naopak přesně ví, jaké příčiny nejčastěji vedou k ...

Doprava v ceně vstupenky!


Document Actions
trambvv_1.jpg
Zajímavý nápad se realizoval v Brně. Celodenní jízdenka na městskou hromadnou dopravu již ve vstupence na kterýkoliv z veletržních projektů BVV.
Petr Lukáš, ze dne: 1.04.2004
reklama

S odstupem času si můžeme povšimnout, jak moravská veletržní metropole zkvalitňuje služby kolem své dominanty, což je bezesporu BVV. Vnitřní pořadatelský servis dnes nabízí více, než by leckterý návštěvník čekal.

Pro návštěvníky - motoristy je dnes dostupnost areálu řádově v desítkách minut. Nová komunikace, tunel, víceúrovňové parkoviště, již tato nemalá společná investice města Brna a Veletrhů Brno posunula laťku výstavnictví na nejlepší v ČR.

bvv

To není vše!
Na vavřínech se neusíná.
Příjemného doplňku se mohou těšit i pěší návštěvníci brněnských veletrhů. Zdánlivou drobností se totiž počátkem letošního roku rozšiřují služby. Dne 19. prosince 2003 byla podepsána smlouva mezi společností Veletrhy Brno a Dopravním podnikem města Brna, na jejímž základě byl od 1. ledna 2004 zaveden prodej vstupenek na veletrhy, které současně slouží i jako jízdenky v prostředcích MHD. Prakticky ten, kdo si koupí vstupenku na veletrh, využívá MHD ten den již bezplatně.

Kde si můžete vstupenku na veletrh koupit?
Předprodej je zajišťován na více místech:
• ČD centrum na hlavním vlakovém nádraží
• předprodej Dopravního podniku města Brna na ulici Novobranská
• předprodej Dopravního podniku města Brna na Mendlově náměstí
• předprodej Dopravního podniku města Brna v Pisárkách
• předprodej BVV

Na uvedených předprodejních místech je možné
• zakoupit všechny typy vstupenek na veletrhy BVV
• získat vstupenku na veletrh výměnou za vyplněnou firemní pozvánku.

Návštěvník si musí při cestě na výstaviště označit oddělitelnou část vstupenky ve značkovači umístěném ve vozidle městské hromadné dopravy. Bez označení vstupenka jako celodenní jízdenka neplatí.

Vystavovatelé mohou cestovat ve vozidlech městské hromadné dopravy na základě vystavovatelského průkazu po dobu konání veletrhu, den před jeho zahájením a den po jeho skončení, aniž by museli tento doklad označovat ve značkovači.
Tuto službu mohou využít hlavně v případě, kdy pro ně bude praktičtější využít zmíněný způsob dopravy k cestě na obchodní nebo společenské akce v centru města místo jízdy autem.

Dle mého názoru pro návštěvníky velmi přínosné! U nás v Praze jsem si podobné služby ještě nevšiml.

 
 

 

TEXT Z OBLASTÍ


FIREMNÍ TIPY
Digitalizace nás kromě jiných služeb zasypává také daty. Máme tolik dat, že se v nich často nemůžeme vyznat. O tom, co nám dnes poskytuje digitalizovaná knihovna, hovořím s Petrem Žabičkou z Moravské zemské knihovny. Žijeme v době, kdy nové publikace nevznikají, nejsou žádní autoři odborných článků. Jsme zasypávání krátkými reklamními úryvky a zdroje ke studiu nám zůstávají skryty pod tlustou vrstvou marketingových cílů. Co s tím?
První hromosvodní centrum v České republice bylo před třemi léty otevřeno v odborném učilišti v Chomutově. Minulý týden se objevilo na zcela nové adrese. Vše v souvislosti s narozeninami LUMA Plus a rekonstrukcí jejich sídla ...
Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
Autor článku
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933