Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: Jaký byl Elfetex Fest Plzeň 2008 (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 21.10.2008
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

Jaký byl Elfetex Fest Plzeň 2008


Jaký byl Elfetex Fest Plzeň 2008
V letošním roce se v Plzni opět objevila výstava s čtrnáctiletou tradicí. Pořadatel Omnis Olomouc opět spojil své schopnosti s místním velkoobchodním velikánem Elfetexem. Podívejte se na náš krátký videozáznam ...
Tým portálu Elektrika, ze dne: 21.10.2008

V letošním roce se v Plzni opět objevila výstava s čtrnáctiletou tradicí. Pořadatel Omnis Olomouc opět spojil své schopnosti s místním velkoobchodním velikánem Elfetexem.

Dvoudenní odborná událost byla rozprostřena v útrobách plzeňského Parkhotelu. Ten byl velmi dobře dostupný všem návštěvníkům vozy. Parkování je u veletržních akcí často velkým problémem. V tomto případě byly veliké parkovací rezervy.

 

Rozmístnění vystavovatelů bylo dobře promyšleno do vyznačených koridorů tak, aby návštěvník neztratil orientaci. Pokud se odborný návštěvník opravdu pozorně zaměřil na vystavovaný sortiment, pak byl jeden ze dvou návštěvních dnů Elfetex Festu opravdu málo.

Podívejte se na náš krátký videozáznam ...

Pracovníky KOPOS Kolín překvapil zájem již první den. Jiří Ondřík (GHV Trading) měl na stánku několik podrobných přednášek k dodávaným přístrojům a zdárně argumentoval k vyskytujícím se námitkám. Obchodníci velkoobchodu Elfetex se cítí již německou firmou. Přehled vystavovatelů ...

 

TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
Omnis Olomouc, a.s. - Horní Lán 10a, Olomouc - 588 881 444 - nasadil@omnis.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.