Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: HORMEN: Katalog svítidel Light07 (2016) (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 28.06.2016
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

HORMEN: Katalog svítidel Light07 (2016)


HORMEN: Katalog svítidel Light07 (2016)
Navrhujete nebo dodáváte osvětlení? Značky výrobců svítidel na trhu se mění. Některé zanikají, jiné se slučují a některé rostou. Být úspěšný s výrobou osvětlovacích těles na trhu neznamená snížit cenu. Je nutné mít zajímavý kvalitní sortiment podložený seriózní technickou podporou. Co vše Hormen nabízí a jak vypadá katalog tohoto brněnského výrobce svítidel? Podívejte se na tuto krátkou recenzi.
Igor Nováček, ze dne: 28.06.2016



Výrobce osvětlení HORMEN je nám v brněnské redakci nejblíže. Sídlí v prostorách bývalého OLLI v Maloměřicích. Podle slov kolegů má Hormen kořeny v minulém tisíciletí. Dnes se HORMEN profiluje jako nejmladší značka mezi českými výrobci, ovšem s tím, že se umí dynamicky přizpůsobovat změnám trhu.

Podívejme se na jeden z jeho katalogů, který HORMEN nabízí jako technickou podporu k výběru a návrhům...




Pro větší náhled klikněte!


Provedení katalogu
Katalog je na 160 stránkách křídového barevného papíru, tedy nosiči, na kterém lze očekávat designové produkty. Vazba je lepená, leč žádný z listů se neuvolnil ani po brutálním zacházení po několik týdnů. Napsal bych, že jde o katalog v českém provedení. Ve skutečnosti je psán trojjazyčně (EN, GE, CZ), což je v mnohých případech velikým plusem a v praxi kupodivu vůbec nepůsobí rušivě. 

Každému typu svítidla je věnovaná dvoustránka, přičemž levá strana obsahuje fotografické vyobrazení reálného použití a popis. Pravá strana se věnuje převážně technickým detailům. Jako praktický se mi jeví Průvodce světelnými zdroji. Ten zpřehledňuje výběr konkrétního světelného zdroje s uvedením označení čtyř světových výrobců světelných zdrojů (Osram, Philips, GE a Sylvania).

 
Pro větší náhled klikněte!

Co najdeme v katalogu

Na úvodní vnitřní dvojstránce nalezneme vyobrazení všech nabízených typů svítidel. Na druhé straně se nabízí legenda použitých piktogramů, na další přehled používaných RAL barev při výrobě svítidel. Následují kapitoly:


Pro větší náhled klikněte!


Můj závěr
Z pohledu mé práce se k výběru svítidel dostávám, až když si ostatní neví rady. Tento materiál je víceméně součástí každé naší dodávky. Proto někdo musí mít přehled o tom, co se na trhu dá sehnat. Tento katalog má určitě své místo mezi značkami, se kterými počítáme. Katalog k prolistování zde!



POKUD PRACUJETE V OBORU,
můžete si zažádat o bezplatné zaslání
papírového katalogu HORMEN

NÍŽE UVEDENÝM FORMULÁŘEM!
TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
HORMEN CE a.s. - Libušská 8/191, Praha 4, Libuš - 244 470 408 - hormen@hormen.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.