Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: HENSEL na Elektrofestu 2009 - kabelové vývodky s IP67 a systém ENYSTAR (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 2.02.2010
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

HENSEL na Elektrofestu 2009 - kabelové vývodky s IP67 a systém ENYSTAR


HENSEL na Elektrofestu 2009 - kabelové vývodky s IP67 a systém ENYSTAR
Výrobní portfolio elektroinstalačního materiálu a rozvaděčových systémů společnosti HENSEL je odborníkům již dobře známé. Na Elektrofestu 2009 jsme se informovali na nové kabelové vývodky s odvětráním a skříně systému ENYSTAR...
Tým portálu Elektrika, ze dne: 2.02.2010

Plastové rozvaděče, panelové zásuvkové skříně, přenosné závěsné kombinace a další elektroinstalační sortiment společnosti HENSEL je mezi profesionály dobře znám. Podívejme se, co prezentoval na Plzeňském Elektrofestu 2009...

Kabelové vývodky s odvětráním
Tyto nové vývodky s krytím IP66/67 slouží k zavedení kabeláže bez omezení vzduchové výměny. Umožňují vyrovnání tlaku a zabraňují tak hromadění vodního kondenzátu, který ve skříních s vyšším IP často vzniká například v důsledku rychlých změn teplot, počasí, intenzivním slunečním záření atd. Navíc díky přísunu vzduchu dochází v průběhu času také k vysoušení nahromaděné vlhkosti. Jejich užití je tedy ve shodě s normou DIN VDE 0100-520.

Více o těchto vývodkách naleznete zde ...


(pro větší náhled klikněte)

Systém ENYSTAR:
Jedná se o systém termoplastových elektrorozvodných skříní s vysokým krytím IP, jenž jsou určeny k instalacím ve venkovním prostředí. Skříně ENYSTAR více než splňují podmínky kladené na moderní produkty. Flexibilita, velká variabilita a rozsáhlé příslušenství, to vše umožňuje pokrýt širokou škálu nasazení. Systém umožňuje snadnou a bezproblémovou kombinovatelnost a rozšiřitelnost nejen celých skříní, ale i instalovaných přístrojů. Například pojistkové spodky D02 s upevněním na přípojnice, NH pojistkový odpínač a přípojnicové svorky v jedné přípojnicové skříni apod.

Více o systému ELYSTAR můžete sledovat zde ...


(pro větší náhled klikněte)

Další informace o uvedených produktech společnosti HENSEL naleznete ve výše zmíněných odkazech, nebo můžete využít možností našeho formuláře.
To by bylo ve zkratce vše. Protože jde o zajímavé produkty, tak doufejme, že se v dohledné době dostane i na detailní recenzi souvisejících katalogů.


Pokud vás uvedený sortiment zaujal, máte možnost objednat si více informací následujícím formulářem!

TEXT Z OBLASTÍ
  • Materiály nn
  • Rozvody vnější

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.