Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Konečně technický sešit do kterého radost pohledět! Nezabývá se jen neustálými novinkami ale tím základním! Jak všechny ty nové věci upevnit. A samozřejmě zase dle nějakých pravidel, norem a s pohledem na strávený čas a investované peníze. Možná to ...
  • Víme, že spotřebiče by neměly být připojeny na jeden obvod tak, aby jejich celkový výkon překročil kapacitu obvodu, jinak může dojít k jejich odpojení z důvodu přetížení. Některé domácí spotřebiče, jako je pračka, sporák nebo myčka nádobí, vyžadují ...

HAGER: Porcelánové otočné vypínače na veletrhu Designblok


Document Actions
HAGER: Porcelánové otočné vypínače na veletrhu Designblok
Skleněné, bakelitové, porcelánové – ale především v „retro“ designu nebo alespoň minulým stoletím inspirované. Právě takové vypínače vzbudily největší zájem návštěvníků na stánku společnosti Hager na letošním sedmnáctém ročníku veletrhu Designblok, který ve druhé polovině října proběhl v Průmyslovém paláci na pražském holešovickém výstavišti.
Komerční sdělení, ze dne: 23.11.2015


„Nejen architekti a interiéroví designéři, ale i většina ostatních návštěvníků Designbloku. Ti všichni se zastavovali především u našich otočných vypínačů Berker Serie Glass, Serie 1930 a 1930 Porzellan made by Rosenthal,“ konstatuje Thomas Grund, generální ředitel společnosti Hager Electro v České republice. Překvapily ho preference veřejnosti? „Ale vůbec ne,“ usmívá se Thomas Grund. „S našimi kulatými otočnými spínači slavíme úspěchy už více než pět let - od doby, kdy spínače Berker do portfolia Hager přibyly - a víme, že se doopravdy líbí. Není náhodou, že při výběru vypínačů a zásuvek pro rekonstrukci i takového skvostu, jakým je vila Tugendhat, padla volba odborníků právě na naše klasické vypínače Berker Serie Glass a Serie 1930,“ dodává Thomas Grund.


U návštěvníků Designbloku ale zabodovaly i další vypínače z portfolia Hager, především z nejnovější řady, tzv. Generace R. „Ze zkušenosti víme, že lidem se líbí především netradiční materiály rámečků, jako např. beton, barevné akrylové odstíny nebo různé kovové povrchy, které si skvěle rozumí s jinak velmi střízlivými tvary vypínačů Generace R.,“ vysvětluje Thomas Grund. Oprávněnou pozornost na stánku Hager ale poutaly i spínače vyráběné výhradně podle přání zákazníka – rámečky z netradičních materiálů Berker Manufaktura nebo třeba spínací prvky zdobené krystaly Swarowski. „Speciální program Berker Manufaktura nenechá žádné přání zákazníka nesplněné. Můžete si nechat vyrobit vypínače v jakýchkoliv odstínech a barvách a z téměř jakýchkoliv myslitelných materiálů, např. z leštěné kůže, džínoviny, skotského tartanu, nejrůznějších ušlechtilých kovů nebo i 24-karátového zlata. Z příkladů námi vystavených vypínačů Berker Manufaktura – protože jejich škála je opravdu nevyčerpatelná – budil pozornost zejména neonově zelený akryl. Kdo ví, možná že pouvažujeme zařadit jej do standardu, když sklidil tolik pozitivních reakcí,“ uzavírá Thomas Grund.


Historie spínačů Berker se začala psát již v roce 1919. Při jejich vývoji byl vždy kladen maximální důraz na kvalitu, design a nadčasovost. Od roku 2010 spadají vypínače Berker do portfolia společnosti Hager. Jsou k dostání ve formě přístrojů nejen pro klasickou instalaci, od běžných zásuvek, přes datovou techniku, žaluziové spínače, stmívače, pohybová čidla, až po termostaty, ale také v bezdrátové variantě Berker.Net, případně v podobě inteligentní elektroinstalace KNX.


 

POKUD PRACUJETE V OBORU,
můžete si o aktuální papírový katalog
designových prvků Hager zažádat

NÍŽE UVEDENOU OBJEDNÁVKOU!
 
 

 

Diskutující k tomuto článku

   (počet diskutujících: 1)
TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

Hager Electro s.r.o.
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
Autor článku
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933