Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: HAGER point#5: Koordinace proudových chráničů a svodičů přepětí (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 12.01.2016
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

HAGER point#5: Koordinace proudových chráničů a svodičů přepětí


HAGER point#5: Koordinace proudových chráničů a svodičů přepětí
Jak správně zkoordinovat instalaci proudových chráničů a svodičů přepětí? Hlavním pravidlem je instalovat proudový chránič za svodič přepětí. Směr řazení přístrojů není odvislý od směru toku energie z napájecí soustavy, ale je dán předpokládaným tokem impulzního nebo výbojového proudu, který má svodič odvést. Například při instalaci venkovní jednotky klimatizace je nutno instalovat svodič přepětí co nejblíže vstupu od tohoto zařízení.
Tým portálu Elektrika, ze dne: 12.01.2016


Podívejte se na přednášku o koordinaci proudových chráničů a svodičů přepětí, kterou přednesl Štěpán Tyc ze společnosti Hager.



O HAGER Electro
Hager je více než 50 let specialistou na elektrické instalace v bytových a komerčních objektech. Díky široké nabídce v oblasti rozvaděčových systémů, systémů pro ukládání vedení a řízení budov dokáže nabídnout kompletní řešení dle zákazníkových potřeb. Výrobky se vyznačují vysokou kvalitou, jednoduchou instalací a snadným ovládáním. Provázanost s kvalitními službami v oblasti technického poradenství a zákaznického servisu je samozřejmostí.

POKUD PRACUJETE V OBORU,
můžete si o aktuální papírový katalog
produktů Hager zažádat

NÍŽE UVEDENOU OBJEDNÁVKOU!
TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
Hager Electro s.r.o. - Pražská 238, Zdiby - 281 045 721 - info@hager.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.