Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: HAGER: Multimediální domácnost - rozvodnice univers Z (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 23.05.2011
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

HAGER: Multimediální domácnost - rozvodnice univers Z


HAGER: Multimediální domácnost - rozvodnice univers Z
Budoucnost nepatří jen inteligentnímu řízení budov, ale také především multifunkčnímu využití médií. Největší výhodou je možnost mít vždy přístup ze všech místností k TV, internetu, telekomunikačním službám, na digitální fotografie či internetové rádio. Multimediální kompletní pole od firmy Hager vám nabízí možnost umístit vedle vaší silové elektroinstalace veškerá datová připojení a multimediální komponenty podle vámi zvoleného pořadí a zároveň tak, že budou vždy snadno přístupné ...
Komerční sdělení, ze dne: 23.05.2011

 

Budoucnost nepatří jen inteligentnímu řízení budov, ale také především multifunkčnímu využití médií. Největší výhodou je možnost mít vždy přístup ze všech místností k TV, internetu, telekomunikačním službám, na digitální fotografie, online video půjčovnu, MP3 soubory, internetové rádio, IP telefon nebo video telefon. Seznam technických možností je nekonečně dlouhý. Přesto již dnes můžete začít: ve vašem rozvaděči.

Čisté, bezpečné, přehledné: multimediální pole
Multimediální kompletní pole od firmy Hager vám nabízí možnost umístit vedle vaší silové elektroinstalace veškerá datová připojení a multimediální komponenty podle vámi zvoleného pořadí a zároveň tak, že budou vždy snadno přístupné. To je nasnadě, protože připojení telekomunikačních společností leží skutečně v bezprostřední blízkosti silového rozvodu. Tak se vaše rozvaděčová skříň stane multimediální centrálou, kde může být umístěna veškerá technika budoucnosti.

Vysvětlivky k obrázku:

Vhodná infrastruktura
Abyste mohli všechny služby instalované v rozvaděči využívat v celém domě, potřebujete k tomu odpovídající infrastrukturu, která by nahradila obvyklý "mišmaš" tvořený nevzhledným shlukem kabelů. Multimediální pole v rozvaděči se propojí se všemi pokoji pomocí Kat. 6 síťového kabelu a koaxiálního kabelu. V samotných pokojích se nainstalují zásuvky s RJ45-univerzální připojení pro počítač a telekomunikační zařízení a koaxiální připojení pro TV a radiová zařízení a satelitní přijímače.

Vaše multimediální instalace ve 4 krocích

Vaše výhody

Pokud pracujete v oboru, máte možnost si zažádat o více informací níže uvedeným formulářem!

TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
Hager Electro s.r.o. - Pražská 238, Zdiby - 281 045 721 - info@hager.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.