Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: HAGER: Katalog distribuce energie 2014/15 (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 7.01.2014
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

HAGER: Katalog distribuce energie 2014/15


HAGER: Katalog distribuce energie 2014/15
Zajímáte se o rozvaděčové přístroje? Pak by vám neměl uniknout maxikatalog distribuce energie od renomované německé značky HAGER. V tomto pětiset stránkovém vydání naleznete všechny důležité podrobnosti k tomu, abyste mohli vybrat a navrhnout plánovaný projekt. Tyto technické podklady pomohou nejednomu projektantovi, či montérovi při orientaci v tak pestrém sortimentu.
Vilém Gracias, ze dne: 7.01.2014



Hned z kraje roku se nám v redakci objevila první novinka mezi technickými katalogy. V tomto případě jde o maxi katalog HAGER.





Představovat značku HAGER českým elektrotechnikům opravdu není potřeba. Hager se na českém trhu pohybuje již třetí desítku let a svými vychytávkami přesvědčil ne jednoho elektrikáře. Přede mnou leží silný katalog, napěchovaný vším co se rozvaděčových přístrojů týká.


Pro větší náhled kliknout!


Co v katalogu nalezneme?

Malé rozvodnice, rozvaděče univers FW, rozvaděče univers do 630A, vnitřní stavebnicové díly, skříňové rozvaděče univers do 1600A, výkonové jističe a vypínače, pojistkové odpínače a odpojovače, modulové přístroje, svodiče přepětí, spínací a signalizační přístroje, elektroměry a měřicí přístroje, spínací hodiny.


Pro větší náhled kliknout!


Provedení
je tradičně německé kvality. Barva, křída, pevná vazba, informace na více než 500 stranách. Popisované produkty mají svou fotografii s dostatečně vysvětlujícím popisem včetně perokreseb, rozměrů a parametrů. U každého typu je samozřejmě tabulka variant přizpůsobená tak, aby zobrazila všechny dostupné možnosti a detaily katalogových položek.

Technické rozměrové výkresy, omezovací charakteristiky, montážní kombinace a možnosti, pokyny a  ukázky také nechybí. Naleznete je v zadní části katalogu v Technické části.


Pro větší náhled kliknout!


Kdo katalog využije
Typickým zájemcem bude patrně projektant, návrhář, rozpočtář nebo řemeslník. Jde o katalog s podrobnými informacemi, které jsou důležité pro výběr a návrh projektu.

Můj závěr
HAGER přináší aktualizovanou verzi technické tiskoviny, která si mezi lidmi z tohoto oboru získává oblibu zajímavými vychytávkami, které zrychlují a zpříjemňují montáž. Pokud k tomu přičteme pověstnou kvalitu, pak nelze tento projekční materiál nedoporučit. V mé knihovně se nachází již léta!
TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
Hager Electro s.r.o. - Pražská 238, Zdiby - 281 045 721 - info@hager.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.