Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Konečně technický sešit do kterého radost pohledět! Nezabývá se jen neustálými novinkami ale tím základním! Jak všechny ty nové věci upevnit. A samozřejmě zase dle nějakých pravidel, norem a s pohledem na strávený čas a investované peníze. Možná to ...
  • Víme, že spotřebiče by neměly být připojeny na jeden obvod tak, aby jejich celkový výkon překročil kapacitu obvodu, jinak může dojít k jejich odpojení z důvodu přetížení. Některé domácí spotřebiče, jako je pračka, sporák nebo myčka nádobí, vyžadují ...

HAGER: Oboustranná designová brožura Berker & Tehalit


Document Actions
HAGER: Oboustranná designová brožura Berker & Tehalit
Je váš dům či dům vašeho klienta nadstandardní? Zaslouží si extra design, který nekoupíte v každém hobbymarketu? Pak vás možná zaujme nabídka německého výrobce vypínačů, zásuvek a úložných systémů HAGER. Tento speciální katalog se zaměřuje především na designovou stránku věci, slouží tedy k výběru toho, co je vám blízké, a co již technicky zajistí jiní. Podívejte se na krátkou recenzi dvojkatalogu, v němž najdete z jedné strany informace k produktové řadě Berker a z druhé strany k produktové řadě Tehalit.
Miroslav Minařík, ze dne: 14.07.2015


Mnoho oboustranných katalogů jsem neviděl. Většinou šlo o menší brožury nebo leporela. Hager nabízí designový sešit velikosti A4. Z jedné strany prohlížíte vypínače a z druhé možnosti uložení vedení na posledních metrech. Podívejme se na první pohled.

... vypínače a zásuvky BERKER

Pro větší náhled klikněte!

Co můžete očekávat od tohoto typu katalogu
Nejde o technický katalog pro techniky, ale pro jejich klienty, proto je také obsah koncipován volně. Prakticky každá produktová řada Berker má svou dvojstranu. V levé části vidíme ukázku interiéru, do kterého se příslušný typ hodí, a na pravé straně je popis s barevnými alternativami. Máte tedy možnost rychlého výběru z nabízených řad vypínačů a zásuvek.


Které řady Berker v katalogu najdete

Výčet je opravdu velký, proto se jej pokusím co nejvíce zkrátit. R.1, R.3, K.5, K.1, B.3, B.7, Q.1, Q.3, Arsys, S.1, Serie R.classic, Serie Glas, Serie 1930 a Porzellan made by Rosenthal, B.IQ, TS, RS crystal a Ball, TS Sensor, KNX R.1/R.3, manufaktura Berker, doporučení pro instalaci, domácí elektronika Berker.Net, Berker KNX, Berker domovea.

Co se mi líbí
Užitečná je pasáž o doporučení k instalaci, kde jsou doporučovány výšky umístění přístrojů. Informační prvky (displeje) ve výšce 150cm, prvky pro ovládání ve výšce 110cm a zásuvky 30cm. Na tato čísla se ptá mnoho spotřebitelů.

A nyní se zaměříme na druhou stranu.

... systémy ukládání vedení TEHALIT


Část Tehalit je opět informační, a snad to nepřeženu, když napíšu, že je i velmi inspirující. Ať se vedení z rozvaděče dostane do místnosti stropem, zdmi nebo podlahou, vždy je třeba řešení "posledních metrů". A uznejte, že volně ložený kabel si můžeme dovolit na podlaze možná doma, ale v komerčních prostorách je takové řešení nemyslitelné.


Co najdete v této části Tehalit

Katalog se zaměřuje na systém tehalit.office pro konferenční místnosti a jednotlivá pracoviště, tehalit.SL pro hotely, restaurace a kavárny, tehalit.DA 200/BRP, přístroje systo pro kanceláře a komerční budovy, tehalit.BRAP/BRHP, Berker S.1 pro bezpečnost ve veřejných budovách a konečně tehalit.BRS pro projektová řešení, ecoline.

Pro koho je tento designový sešit určen
Tento katalog je opravdu výběrový. Sáhne po něm spotřebitel (investor), architekt, ale také každý elektrikář, který nabízí své služby. Katalog kromě barev a materiálů prakticky neobsahuje téměř žádná technická data. Ta nejsou spotřebiteli při výběru stejně nic platná. Katalog poslouží pro první seznámení s různými možnostmi. Po jeho prolistování bude většinou následovat návštěva nejbližšího showroomu.


ZAUJAL VÁS TENTO DESIGN?
Níže uvedeným formulářem si můžete
zažádat o bezplatné zaslání tohoto katalogu!
 
 

 

Diskutující k tomuto článku

   (počet diskutujících: 1)
TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

Hager Electro s.r.o.
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933