Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: HAGER: Designový kanál od firmy Hager (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 15.06.2011
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

HAGER: Designový kanál od firmy Hager


HAGER: Designový kanál od firmy Hager
Nápaditý způsob, jak uložit kabeláž a současně vytvořit zajímavý estetický dojem. Multimediální doba již v mnoha obývacích pokojích dávno začala: obvyklé jsou stylové LCD nebo plazmové televizory často namontované přímo do stěny moderně zařízeného obývacího pokoje. Rušivým dojmem působí pouze kabelové rozvody vedoucí od zásuvky nebo soklové lišty k televizoru ...
Komerční sdělení, ze dne: 15.06.2011

 

Nápaditý způsob, jak uložit kabeláž a současně vytvořit zajímavý estetický dojem
Multimediální doba již v mnoha obývacích pokojích dávno začala: obvyklé jsou stylové LCD nebo plazmové televizory často namontované přímo do stěny moderně zařízeného obývacího pokoje. Rušivým dojmem působí pouze kabelové rozvody vedoucí od zásuvky nebo soklové lišty k televizoru.

Kvalitní hliníkový kanál v Hager designu přináší řešení, které elegantně schová kabeláž pro vedení energií, zvuku a dat. Kanálem můžeme neotřelým způsobem zeď  oživit, ale lze ho do podkladu i nenápadně integrovat tak, že s ním barevně úplně splyne.

Dvě varianty designu – nekonečně mnoho možností sestavení
Nový designový kanál Hager je pro vertikální montáž na stěnu k dodání v délkách 225mm, 625mm, 1.020mm a 2.500mm, a to v následujícím barevném provedení: lesk – bílá s transparentním horním dílem a lesk – černá.

Zvláštní možnost designového řešení nabízí bílé provedení s transparentním horním dílem z plexiskla, které je možné podložit motivem podle libosti: fotografií, motivem v barvě, která kontrastuje se stěnou anebo tapetou, která kanál naopak nenápadně včlení do zdi. Zkrátka volba designu je na zákazníkovi.

Chcete více informací? Můžete si o ně zažádat níže přiloženým formulářem!

TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
Hager Electro s.r.o. - Pražská 238, Zdiby - 281 045 721 - info@hager.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.