Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Něco málo z mé praxe. O elektroinstalačních pancéřových trubkách jsem se toho na střední škole moc nedozvěděl. Občas nějaká zmínka nebo vylistováno v technickém katalogu. Ony pancéřové trubky už asi nejsou tak frekventované jako kdysi. Za to jako ...

GREENLUX: O svítidle VIRGO PROFI s Pavlem Kovářem


Document Actions
GREENLUX: O svítidle VIRGO PROFI s Pavlem Kovářem
Greenlux představoval na brněnském veletrhu 2017 svítidlo VIRGO PROFI. Využili jsme možnost hovořit s Pavlem Kovářem, jednatelem společnosti o uváděných parametrech zmiňovaného svítidla. Ty byly totiž v dříve vydaném článku předmětem dohadů. Tato osvětlovací novinka je alternativou za klasické osvětlení s T5 zářivkami. Efektivitou se svítidlem VIRGO PROFI se podařilo překonat zářivková T5 svítidla. Jedná se o kancelářské svítidlo s vysoce účinným optickým systémem ...
Tým portálu Elektrika, ze dne: 19.06.2017






Stručně o VIRGO PROFI
Svítidlo je alternativou za klasické osvětlení s T5 zářivkami. Efektivitou se svítidlem VIRGO PROFI se podařilo překonat zářivková T5 svítidla. Jedná se o kancelářské svítidlo s vysoce účinným optickým systémem z PC. Základním materiálem svítidla je galvanizovaný ocelový plech s práškovým nástřikem v bílé RAL9016.

Je vybaveno dvěma nebo čtyřmi PCB LED moduly s technologií LED SMD 2835 EPISTAR. Použité PCB LED moduly jsou osazeny SMD čipy dosahujících hodnot 200 lm/W. O kvalitě použitých čipů vypovídá standardní odchylka korespondence barev (binning) < 3. Difuzor svítidla je tvořen UV rezistentními, optickými kryty z odolného PC materiálu, které eliminují oslnění UGR<13. Optika svítidla usměrňuje světelný tok a použitý optický systém ve svítidle značně redukuje oslnění – UGR <13.

Celkový výkon svítidla je více než 130lm/W a vyzařovací úhel 73°. Co se týče indexu podání barev svítidlo disponuje Ra/CRI > 80. Teplota chromatičnosti svítidla je v základní výbavě Tc/CCT 4000K. Při výběru jiných variant svítidla nabízí širokou variabilitu chromatičnosti.
Další podrobnosti se dozvíte v tomto článku.



POKUD PRACUJETE V OBORU,
můžete si o aktuální papírový katalog
svítidel Greenlux zažádat

NÍŽE UVEDENOU OBJEDNÁVKOU!
 
 

 

Diskutující k tomuto článku

  ... a další (počet diskutujících: 7)
TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
Greenlux s.r.o.
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933