Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: GMC: Inovace v sortimentu měřicích přístrojů (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 10.02.2010
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

GMC: Inovace v sortimentu měřicích přístrojů


GMC: Inovace v sortimentu měřicích přístrojů
Víte, co vše dodává blanenské GMC? Stánek společnosti GMC-měřicí technika na Ostravské Elektrotechnice 2009 opět zaujal množstvím kvalitních měřicích přístrojů i s patřičným příslušenstvím a softwarem. Podívejte se s námi ...
Tým portálu Elektrika, ze dne: 10.02.2010

Sortiment dodávaný společností GMC-měřicí technika zahrnuje rozsáhlou škálu měřicí a řídicí techniky od renomovaných firem jako Gossen-Metrawatt, Camille Bauer, AG, či švýcarský Raytech. Více vám už ale prozradí zástupce této společnosti Marek Šindelář v následujícím videospotu...

Zkoušecí přístroj PROFITEST MASTER:
Je určen pro měření dle VDE 0100 část 600 a VDE 0413. Vyniká příjemným designem s dobrým rozložením prvků, pohodlným ovládáním s volbou funkcí otočným přepínačem, jakož i velkým světelným displejem. Uživatelský software ETC umožňuje individuální definici zkoušené struktury a normalizovanou výsledkovou dokumentaci i s automatickým vyhotovením protokolu o zkoušce. Pro výměnu dat s PC jsou k dispozici rozhraní USB a RS-232.

Digitální multimeter METRAHit 2+:
O nevylepšené (bezplusové) verzi tohoto měřicího přístroje jsme již psali, takže uveďme jen vlastnosti ve stručných bodech.

 



(pro větší náhled klikněte)


Více informací si můžete pohodlně objednat níže přiloženým formulářem!

TEXT Z OBLASTÍ

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.