Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Svůj pohled na sousední megaveletrh Light+Building ve Frankfurtu popisuje český elektrikář. Nezůstává pouze u jednoho selfie o své přítomnosti v Německu a prozrazuje proč se vydal tak daleko. Čím ho to obohatilo? Jak se dívá na budoucnost veletržních ...

GHV: Klešťové měřiče uzemnění a analyzátory kvality elektrické energie


Document Actions
GHV: Klešťové měřiče uzemnění a analyzátory kvality elektrické energie
Společnost GHV Trading představuje třetí generaci klešťových měřičů uzemnění C.A 6416 a C.A 6417 a analyzátory kvality elektrické energie C.A 8336 se sadou 4 kusů pružných převodníků MA193. Přístroje jsou z dílny francouzské firmy Chauvin Arnoux. Inovací klešťových měřičů uzemnění je přehledný multiparametrický OLED displej dobře čitelný ve všech světelných podmínkách a ze všech stran. Podrobnosti o nových přístrojích se dozvíte v tomto článku.
Komerční sdělení, ze dne: 4.12.2014


Třetí generace klešťových měřičů uzemnění s inovativními funkcemi C.A 6416 a C.A 6417

Nová generace klešťových měřičů uzemnění C.A 6416 a C.A 6417 s OLED displejem měří kromě reálného odporu uzemnění a proudu i impedanci smyčky, indukčnost a dotykové napětí. Všechna naměřená data přitom získáte při jednom měření. Proud měří od 0,200mA do 40A s ochranou až do 200A, indukčnost smyčky v rozsahu 10 až 500µH a impedanci smyčky v rozsahu 0,010 až 1500Ω.

Měřič uzemnění C.A 6416

Klešťové měřiče jsou vybavené novým OLED displejem dobře viditelným za jakýchkoliv světelných podmínek. Otvor kleští byl zvětšen na 35mm.

Model C.A 6417 nabízí na rozdíl od modelu C.A 6416 komunikační rozhraní Bluetooth a přenos dat do telefonu nebo tabletu se systémem Android, umožňuje tabulkový i grafický záznam a obsahuje GPS lokalizaci SW GTC pro přenos dat. Do jeho paměti se vejde až 2.000 naměřených dat.

Další informace zde.

Analyzátory kvality elektrické energie C.A 8336 se sadou 4 ks pružných převodníků MA193

Třífázové 4kanálové analyzátory kvality elektrické sítě umožňují rychlé a efektivní měření, monitorování a diagnostiku. Intuitivní a snadné ovládání ve spojení s automatickou detekcí převodníků a grafickým menu umožňuje rychlé a efektivní měření bez nutnosti složitého a zdlouhavého nastavování. Široký výběr převodníků umožňuje měření při velmi malé i při velmi velké proudové zátěži. Umožňuje 25 různých zapojení přístroje dle typu instalace.



Analyzátor kvality elektrické energie C.A 8336

Analyzátor umožňuje měření ve čtyřech režimech:
  • Měření ve čtyřech kvadrantech - Zobrazení průběhu, Tabulky, Vektorový diagram
  • Režim harmonické analýzy – až do 50té harmonické   
  • Režim výkonové analýzy – Pč, Pj, Ps, Energie, cos, (dodávka, odběr, L, C charakter)
  • Režim záznamu – Dlouhodobé sledování a záznam parametrů sítě.

Analyzátor měří nesymetrii, přechodné děje, rozběhové proudy a Flickery. Má profesionální SW DataView pro přenos a zpracování naměřených dat v PC a vytvoření protokolu o měření.

Další informace zde.

 


POKUD PRACUJETE V OBORU,
můžete si zažádat o aktuální
papírový katalog měřicích přístrojů GHV Trading
NÍŽE UVEDENÝM FORMULÁŘEM!
 
 

 

Diskutující k tomuto článku

   (počet diskutujících: 1)
TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

GHV Trading, spol. s r.o.
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


FIREMNÍ TIPY
Profesionální provedení v kompaktním odolném pouzdru, snadné intuitivní ovládání, rychlé a efektivní měření, přístroj vhodný pro experty i méně zkušené uživatele. Jaké jsou tedy měřicí funkce nového přístroje? Více informací čtěte zde ...
Pracujete s měřicími přístroji? Zajímá vás, jaká je historie vývoje těchto přístrojů a jak dříve vypadaly? Podívejte se na srovnávací obrázky původních přístrojů a přístrojů současných ...
Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
Autor článku
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933