Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: FULGUR: Katalog Svítidla 2016 (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 14.12.2015
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

FULGUR: Katalog Svítidla 2016


FULGUR: Katalog Svítidla 2016
Hledáte interiérová, exteriérová, průmyslová či kancelářská svítidla? Potřebujete některá svítidla osadit stmívatelnou elektronikou nebo nouzovým modulem? Nelíbí se vám stínítko a chcete ho nahradit jiným? Nebo je pro váš účel důležitý LED zdroj? Sledujte tuto krátkou recenzi katalogu svítidel od společnosti Fulgur.
Miroslav Minařík, ze dne: 14.12.2015



FULGUR obchoduje se svítidly a s akumulátory. Dnes se krátce podíváme na katalog svítidel určený pro rok 2016.



Provedení katalogu

Na 45 stranách barevného lakovaného papíru s tmavým pozadím nalezneme svítidla, která se hodí snad do všech běžných prostor. Technický sešit je jednoduše sešitý dvěma sponami s možností připevnění do pořadače.

Co v katalogu nalezneme

Pro větší náhled klikněte!

Podání informací
Tento technický materiál není vyroben standardní katalogovou šablonou. Jednotlivé typy svítidel mají přesně tolik prostoru, kolik je potřeba. Resp. pokud má uživateli pomoci více náhledů, určitě je zde nalezne. U každého typu samozřejmě nechybí rozsáhlá technická tabulka se všemi parametry, co vás jen napadnou.

Pro větší náhled klikněte!

Koho tento katalog osloví?
Protože jde o svítidla, je cílových skupin více. Od běžného spotřebitele, investora administrativních budov, architekta nebo OSVČ elektrikáře dodávajícího osvětlení například do rodinných domů.

TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
FULGUR spol. s r.o. - Svitavská 39, Brno - 545 197 208 - info@fulgur.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.