Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: FULGUR: Katalog svítidel 2013/14 (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 17.04.2014
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

FULGUR: Katalog svítidel 2013/14


FULGUR: Katalog svítidel 2013/14
Řešíte osvětlení v vniřních, venkovních nebo průmyslových prostorách? Tento katalog prozrazuje co vše z osvětlovacích těles je k dispozici v příjemné cenové úrovni a v designu, který nenarušuje své okolí. Co vše se dozvíte na barevných, lakovaných padesáti stranách prozrazuje právě tato recenze aktuálního katalogu svítidel značky Fulgur. A něco navíc! O osvětlování hovoří Pavel Koudelka jako ten, kterého při koncertech často špatně osvětlují!
Jiří Macháček, ze dne: 17.04.2014



Podívejte se na jedinečný rozhovor (toho času zraněného) ředitele a hudebníka Pavla Koudelky, který krátce prozradil něco o navrhování osvětlení ...




O katalogu Fulgur 2013/14
Leží přede mnou černý katalog brněnské společnosti Fulgur. Černý proto abyvyniklo světlo, resp. bílá svítidla, která by za jiných okolností nebyla tak vyrazná.


Katalog je složen z cca 50ti pevných, barevných a lakovaných stran v sponami sešité vazbě. Na hřbetu vyčnívají oka pro založení do pořadače. Tento informační materiál je koncipován opravdu jako katalog, který prozrazuje o zboží to důležité.



Co v katalogu objevíte?

přisazená intériová a exteriová svítidla, průmyslová i kancelářská svítidla, svítidla se senzorem, zářivková svítidla, s LED technologií, v hliníkovém provedení, nouzová svítidla, stmívatelná a také LED vestavná svítidla. Na samém konci je možnost vybrat z několik druhů světelných zdrojů, piktogramů a nouzových modulů.

  

Jaé informace jsou k dispozici?
Samozřejmě svítidla jsou v první řadě o designu, proto nalezneme fotografie. K přesnému určení toho správného typu se pak dozvíme typové označení, wattáž, tvar světelného zdroje, typ patice, typ stínítka, montury, rozměry krytí IP a třídu ochrany. Samozřejmě u některých osvětlovacích těles nechybí potřebná vysvětlení. Katalog sice není určen pro projektování, ale v drtivé většině produktů odborník více informací asi nepotřebuje.

Pro koho je katalog určen?

Asi bych řekl pro všechny, protože se v této tiskovině dozví vše potřebné spotřebitel i projektant a elektrikář.
TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
FULGUR spol. s r.o. - Svitavská 39, Brno - 545 197 208 - info@fulgur.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.