Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: FULGUR: Katalog svítidel 2012 (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 12.01.2012
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

FULGUR: Katalog svítidel 2012


FULGUR:  Katalog svítidel 2012
Katalog praktických a rozhodně používaných svítidel užije každý elektrikář, projektant, ale i další profese v elektrotechnice. Tato značka dodává na náš trh zajímavé produkty svou cenou i kvalitou. Ovšem bez technického zázemí neobstojí na trhu žádné zboží. Tato značka zvládá logistiku i technickou podporu, proto si zaslouží naši pozornost ...
František Tuček, ze dne: 12.01.2012


FULGUR, značka která má něco společného s baterkami, tedy správně akumulátory. Ovšem jde o druhou divizi FULGUR Battmann, která se opravdu tímto sortimentem aktivně zabývá. Nyní přede mnou leží katalog divize FULGUR Svítidla ...

3

Podrobné interview s obchodním ředitelem Pavlem Koudelkou naleznete zde ... Pro mne osobně to bylo překvapující.

Co v katalogu nalezneme?
V tomto technickém sešitě nalezneme tři skupiny osvětlovacích zařízení:
Katalog je v praktickém provedení, kde na konkrétní stránce produktu nalezneme všechny důležité informace k tomu, abychom mohli svítidlo identifikovat a navrhnout jej do svého projektu.

2

U každého zobrazovaného svítidla nalezneme malý piktogram, který skrývá jednu z těchto informací ...
Také naleznete krátký technický popis svítidla včetně informace, kam se svítidlo hodí nebo také popis funkčnosti. Nechybí samozřejmě malá perokresba, resp. kótovaný výkres.

4

Katalog není nijak obsáhlý, ovšem obsahuje praktická svítidla, která lze umístit do většiny domovních, či administrativních budov. Pro toho, kdo pracuje s tímto typem osvětlování je tento dodavatel určitě zajímavý.


TEXT Z OBLASTÍ

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.