Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Domnívat se, že v dnešní době, při stále zvyšujícím se počtu technologií, by mohla původní elektroinstalace setrvat v podobě, kterou navrhl někdo v minulosti je utopie! Stačí změna uživatele prostoru a vznikají zcela jiné potřeby. Ano, drobnosti ...

Frekvenční měniče společnosti Vacon


Document Actions
Frekvenční měniče společnosti Vacon
Na téma frekvenční měniče jsme na AMPERu 2014 hovořili s odborníky Danielem Otáhalem a Janem Gřundělem ze společnosti Vacon. Tato společnost se zaměřuje výhradně na frekvenční měniče. Díky tomu disponuje týmem odborníků na tuto oblast a navíc jedním z nejširších portfolií na trhu, které se pohybuje od provedení 200W až po 5,3MW. Jaké jsou hlavní cílové skupiny společnosti a do jakých oborů primárně dodává?
Tým portálu Elektrika, ze dne: 16.02.2015
reklama

Na AMPERu 2014 společnost oficiálně uvedla nový produkt - Vacon NXP System Drive. Tento systémový frekvenční měnič je vhodný zejména pro náročná odvětví, jako je zpracování celulózy a papíru, kovodělný průmysl a lodní strojírenství, kde je vyžadován nepřetržitý provoz a nezbývá moc času na údržbu. Toto standardizované řešení rovněž umožňuje systémovým integrátorům ušetřit na nákladech a čase, které mohou věnovat jiným souvisejícím oblastem působnosti. Co o měniči prozradil Jan Gřunděl?


Krátce o společnosti Vacon
Společnost Vacon se zaměřila výhradně na vývoj, výrobu a prodej frekvenčních měničů a na poskytování produktů s co nejdelším životním cyklem. Frekvenční měniče od této společnosti nabízí optimální řízení procesů a energetickou úspornost pro elektromotory. Měniče Vacon sehrávají také důležitou roli v případě, že je energie vyráběna z obnovitelných zdrojů. V roce 2012 tržby společnosti Vacon dosáhly 388,4 milionů € a společnost zaměstnávala po celém světě přibližně 1.500 lidí.
 
 

 

Diskutující k tomuto článku

   (počet diskutujících: 1)
TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT


Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933