Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Poselství laickým provozovatelům elektroinstalací! Elektrické zásuvky mohou vypadat bezproblémově, ale jejich oprava má svá pravidla. V českém právním systému platí zákon č. 250/2021 Sb., který vymezuje pravidla pro práci s technickými zařízeními ...
  • Koho kdy samotného napadlo jaké preventivní opatření by elektromontéři a elektroúdržbáři měli provádět, aby předešli úrazům při používání ručního nářadí? Asi nikdy a nikoho, tedy vyjma bezpečáka. Ten naopak přesně ví, jaké příčiny nejčastěji vedou k ...

Firma IN-EL mění od 1. ledna 2015 majitele a sídlo


Document Actions
Firma IN-EL mění od 1. ledna 2015 majitele a sídlo
Společnost UNIT koupila stávající obchodní podíly firmy IN-EL a stává se tak jediným společníkem. IN-EL mění od 1. ledna 2015 nejen majitele, ale také sídlo. Nově ji naleznete na Gorkého ulici v Pardubicích, odkud budou vyřizovány veškeré objednávky a kde bude rovněž centrální sklad příruček a dalšího zboží. Novými jednateli společnosti budou David Tomíška z firmy UNIT a dosavadní jednatel firmy IN-EL Jan Lojkásek.
Komerční sdělení, ze dne: 8.12.2014
reklama


Od 1. ledna 2015 má firma IN-EL nového majitele a nové kontakty. Stávající obchodní podíly firmy koupila společnost UNIT, a tím se stává jediným společníkem. Novými jednateli jsou David Tomíška a Jan Lojkásek.

Firma UNIT má dlouholetou tradici na českém trhu vzdělávání, rozvoje pracovníků soukromých firem i státních a neziskových organizací. Odkupem firmy IN-EL tak rozšíří své portfolio. "Akvizice společnosti IN-EL a jejích odborníků nám umožní rozšířit a ještě více prohloubit naše aktivity v oblasti vzdělávání,“ uvedl jednatel společnosti UNIT David Tomíška.

Spojení se silným partnerem oceňuje i stávající vedení firmy IN-EL. „UNIT považujeme za významný subjekt, zejména v oblasti technického vzdělávání, legislativy a manažerských dovedností. Filozofie společnosti UNIT je nám velmi blízká a současně chápeme vstup kapitálově silného partnera jako možnost dalšího rozvoje,“ řekl k akvizici jednatel společnosti IN-EL Jan Lojkásek.

Firma bude nově sídlit na Gorkého 2573 v Pardubicích. Veškeré objednávky budou vyřizovány z nového sídla firmy, kde bude centrální sklad příruček a dalšího zboží. Zde bude také možno veškeré zboží a služby uhradit hotově a vyzvednout. Naposled bude firma IN-EL úřadovat na stávající adrese dne 23. prosince 2014. Objednávky lze posílat nadále a průběžně budou také vyřizovány.

Nová korespondenční adresa a sídlo firmy:
IN-EL, spol. s r. o.
Gorkého 2573
530 02 Pardubice
telefon: (420) 466 303 032,
e-mail: info@in-el.cz

Kontakty:
David Tomíška, jednatel, (420) 777 175 958, david.tomiska@in-el.cz
Jan Lojkásek, jednatel, (420) 774 069 755, jan.lojkasek@in-el.cz
Michal Kříž, odborný konzultant, (420) 724 392 458, michal.kriz@in-el.cz
Dana Tomášová, objednávky, (420) 774 079 755, obchod@in-el.cz
 
 

 

Diskutující k tomuto článku

  ... a další (počet diskutujících: 3)
TEXT Z OBLASTÍ



FIREMNÍ TIPY
Digitalizace nás kromě jiných služeb zasypává také daty. Máme tolik dat, že se v nich často nemůžeme vyznat. O tom, co nám dnes poskytuje digitalizovaná knihovna, hovořím s Petrem Žabičkou z Moravské zemské knihovny. Žijeme v době, kdy nové publikace nevznikají, nejsou žádní autoři odborných článků. Jsme zasypávání krátkými reklamními úryvky a zdroje ke studiu nám zůstávají skryty pod tlustou vrstvou marketingových cílů. Co s tím?
Po dvanácti letech jsme si s Janem Lojkáskem sedli u kávy a zavzpomínali na dobu, kdy jsme byli oba označováni za snílky. Server iiSEL a portál Elektrika.cz se v mnohém liší. Každý má zcela jiné zaměření. Pokud chcete vědět více podrobností, poslechněte si autora sami v tomto videospotu!
Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
Autor článku
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933