Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: Fenomén Michal Kříž a IN-EL (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 22.02.2017
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

Fenomén Michal Kříž a IN-EL


Fenomén Michal Kříž a IN-EL
Michala Kříže není třeba elektrotechnikům nijak dlouho představovat. Je neodmyslitelně spjatý s technickou normalizací, ale také s odborným vzděláváním v oboru. Dokáže zodpovědět snad jakýkoliv elektrotechnický dotaz. Původně studoval výrobu a rozvod na FEL ČVUT, poté měl namířeno do výzkumu, ale souběhem okolností skončil na Úřadě pro normalizaci. Co dalšího nám o sobě prozradil?
Tým portálu Elektrika, ze dne: 22.02.2017


Celý rozhovor z veletrhu AMPER 2016 si poslechněte zde:



Krátce o společnosti IN-EL
Společnost IN-EL byla založena v roce 1992. Poskytuje široké elektrotechnické veřejnosti komerční informační, poradenské a konzultační služby v oboru silnoproudé elektrotechniky v tištěné i v elektronické podobě. Přispívá tak k rozvoji české elektrotechniky a ke zvyšování odborné úrovně elektrotechniků a firem podnikajících v oborech elektro. Její produkty jsou využívány jak k základnímu, tak i k celoživotnímu vzdělávání elektrotechniků. Je vydavatelstvím odborné literatury pro elektrotechniky, od roku 1998 provozovatelem internetového informačního systému pro elektrotechniky a od roku 2000 poskytovatelem komerčního informačního servisu.
TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
IN-EL, spol. s r. o. - Gorkého 2573, Pardubice - 724 085 644 - info@in-el.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.