Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: Fenixlight vyhlašuje velkou designérskou soutěž (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 10.09.2013
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

Fenixlight vyhlašuje velkou designérskou soutěž


Fenixlight vyhlašuje velkou designérskou soutěž
Firma Fenixlight Limited, výrobce LED svítilen značky Fenix, vyhlásila první globální soutěž o nejlepší design svítilny. Každý z účastníků navrhne svou vlastní, unikátní svítilnu a může tak získat nejen celosvětové uznání a prestiž, ale zároveň i hodnotné ceny, které jsou připraveny pro autory nejlepších projektů.
Tým portálu Elektrika, ze dne: 10.09.2013



Soutěž je určena všem fanouškům svítilen, techniky a designu. Její hlavní zadání zní „Moje ideální svítilna“. Jednotliví účastníci mají možnost realizovat své návrhy a nápady na inovaci v oblasti designu, funkcí, napájení, či jiných aspektů.
Každý z účastníků může přihlásit až tři své návrhy a zvýšit tak i své šance na výhru. Ceny čekají na 49 výherců a dosahují celkové výše přes 300 000 korun. Výherci budou za svůj návrh odměněni také čestným certifikátem a obdrží pamětní svítilnu Fenix.



Krom hlavní kategorie, do které bude zařazeno šest nejlepších návrhů, připravil Fenix i speciální ceny za kreativitu, vzhled i komerční potenciál. Své projekty můžete zasílat v podobě konstrukčních nákresů, fotografií, videí nebo přímo jako model, či dokonce prototyp. Nezapomeňte veškeré zaslané materiály přeložit do angličtiny.




Zájemci mohou své návrhy zasílat do 15. prosince 2013. Poté si společnost Fenixlight vyhrazuje měsíc na kontrolu zaslaných návrhů a vyhodnocení práce jednotlivých účastníků. Vítězné návrhy budou zveřejněny 15. ledna 2014. Šanci na výhru má skutečně každý, tak neváhejte a splňte si svůj sen i vy!



Podrobná pravidla a přesné instrukce k odeslání vašich projektů naleznete na www.svitilny-fenix.cz.

TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.