Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: FAMATEL: Katalog zásuvkových skříní, staveništních rozvaděčů 2016 (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 23.03.2016
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

FAMATEL: Katalog zásuvkových skříní, staveništních rozvaděčů 2016


FAMATEL: Katalog zásuvkových skříní, staveništních rozvaděčů 2016
Kdo se pohybuje na montážích, asi nepřehlédne nabídku staveništních rozvaděčů, různých zásuvkových skříní, rozvodnic a krabic. Jde o sortiment, který potřebujeme vždy, ale ne pokaždé je k dispozici v takové sestavě jak potřebujeme. A nakonec staveniště jsou prostředí, jejichž vlivy působí na elektroinstalační materiál destruktivně nebo dokonce i neviditelně. Proto je krátké nahlédnutí do této recenze možná pro někoho hodně praktické.
Igor Nováček, ze dne: 23.03.2016




Katalog zásuvkových skříní, staveništních rozvaděčů, rozvodnic, krabic a souvisejících prvků se na elektromontážích hodí snad stále. Ostatně sortiment, co Famatel dodává, je dobře vytipovaný. Žádné ležáky, především to, co se hodí. I když já sám mám rád občas i to, co jinde nenacházím, ale podívejme se na tento katalog podrobněji.
 
 


Jde o jednoduchou vazbu šitou dvěma sponami s možností připevnění hřbetu do šanonu. Na 92 stranách barevné křídy naleznete devět kapitol obsahu, který do katalogu opravdu patří. Jinými slovy nenašel jsem žádnou edukativní část, pro kterou by nešlo pouze o katalog.

Pro větší náhled klikněte!

Rozmístění informací není stejnoměrné, respektive u sortimentu s více typy nalezneme obšírnou tabulku objednacích čísel. Jednotlivé informace prozradí popis, objednací číslo, měrnou jednotku, počet v balení, barvu a je připojena fotografie. U některého sortimentu najdete i okótovanou perokresbu.

Obsah katalogu
Obsah je uveden na druhé straně a vyznačen barevně na otevřené straně publikace. Vyhledávání sice není tak komfortní jako u výseků v papíru, ovšem nesmíme zapomenout, že jde o relativně úzký sešit.

Co objevíme

Zásuvkové skříně ZSF IP44-IP65, staveništní rozvaděče, zásuvkové skříně s držadlem easyBox IP44, gumové zásuvkové skříně Rubber Box IP65, zásuvkové krabice CAJA BOX IP44-IP54, zásuvkové krabice se spínačem smartBox IP44, rozvodnice ACQUA MARINA IP65, rozvodnice ACQUA COMBI IP65, rozvodnice MAGNA IP65.



Pro větší náhled klikněte!


Pro koho je určen

Tak to je otázkou. Z mého pohledu je katalog vhodný spíš k dohledání zboží v obchodě, než by to byl inspirativní nebo dokonce edukativní materiál pro ty, kteří chtějí něco více, než jen koupit. Ale ten, kdo pracuje s tímto typem sortimentu, bude mít možná odlišný názor.
TEXT Z OBLASTÍ

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.