Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Domnívat se, že v dnešní době, při stále zvyšujícím se počtu technologií, by mohla původní elektroinstalace setrvat v podobě, kterou navrhl někdo v minulosti je utopie! Stačí změna uživatele prostoru a vznikají zcela jiné potřeby. Ano, drobnosti ...

Expresní úklidová četa


Document Actions
Expresní úklidová četa
Co dělat, když selžou všechny možnosti? Často stačí využít lidské tvořivosti, možnosti okolí a dobré znalostní místních poměrů. Zdánlivě neřešitelné situace se pak mohou ukázat jako drobné překážky, které jsou na svém konci oboustranně prospěšné ...
Tým portálu Elektrika, ze dne: 6.06.2007
reklama

Pravděpodobně nejlepší příběhy opravdu píše sám život.

V brněnských Husovicích byl klient, který si objednal instalaci klimatizace. Vše proběhlo bez problémů. Poptávka nabídka, drobná upřesnění ... byl domluven termín, montážní firma.

V uvedený den se na stavbě opravdu sešli všichni dle plánovaného harmonogramu. Tedy elektrikáři i montéři klimatizačních jednotek. Problém vznikl v tom, že na místě, kde měly být umístěné výměníky bylo neblíže uvedené množství starého odpadu. Kde se tam na střeše vzal, to je pro nás všechny do dnes záhadou, však není to předmětem tohoto sdělení.

Uvedená situace se musela řešit operativně a rychle. Ovšem počet možných řešení se zmenšuje s pěkným počasím a skutečností, že byl víkend.

Aniž by tomu někdo věřil, opravdu se mezi místními našel dobrovolník, který disponoval ochotnou pracovní silou ale jak je patrné z obrázku, tak i výkonnou technikou!

Redakci poskytl Miroslav Čaněk, Microwell CZ s.r.o.

 
 

 

TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT


FIREMNÍ TIPY
Digitalizace nás kromě jiných služeb zasypává také daty. Máme tolik dat, že se v nich často nemůžeme vyznat. O tom, co nám dnes poskytuje digitalizovaná knihovna, hovořím s Petrem Žabičkou z Moravské zemské knihovny. Žijeme v době, kdy nové publikace nevznikají, nejsou žádní autoři odborných článků. Jsme zasypávání krátkými reklamními úryvky a zdroje ke studiu nám zůstávají skryty pod tlustou vrstvou marketingových cílů. Co s tím?
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933