Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: ENIKA: Řídící systémy pro technologii pro řízení osvětlení (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 5.09.2016
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

ENIKA: Řídící systémy pro technologii pro řízení osvětlení


ENIKA: Řídící systémy pro technologii pro řízení osvětlení
Společnost ENIKA CZ vyvíjí řídící systémy pro technologii pro řízení osvětlení. Není přitom třeba centralizovaného řídícího systému. Každé svítidlo má v sobě integrovaný řídící rádiový modul a regulační prvky bezdrátově komunikují s jednotlivými svítidly a periferiemi. Jedná se o decentralizovaný systém, který je možné pomocí IP brány začlenit do nadřazeného systému pro řízení budovy.
Tým portálu Elektrika, ze dne: 5.09.2016


O řízení osvětlení jsme na veletrhu AMPER 2016 hovořili s Martinem Formánkem.


O společnosti Enika CZ
Firma ENIKA.CZ navazuje na tradici ryze české soukromé firmy Enika, založené v roce 1990 bez účasti zahraničního kapitálu. Postupně získala pozici výhradního distributora pro Českou a Slovenskou republiku u většiny zahraničních dodavatelů, s kterými zahájila spolupráci. Enika je jedním z nejvýznamnějších výrobců systémů bezdrátového ovládání s vlastní vývojovou základnou. Známkou kvality je nárůst exportu vlastních výrobků. Má vybudované spolehlivě fungující distribuční sítě v mnoha zemích Evropy. Už v roce 1999 získala certifikát ISO9001.
TEXT Z OBLASTÍ

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.