Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje

ENIKA: Řídící systémy pro technologii pro řízení osvětlení


Document Actions
ENIKA: Řídící systémy pro technologii pro řízení osvětlení
Společnost ENIKA CZ vyvíjí řídící systémy pro technologii pro řízení osvětlení. Není přitom třeba centralizovaného řídícího systému. Každé svítidlo má v sobě integrovaný řídící rádiový modul a regulační prvky bezdrátově komunikují s jednotlivými svítidly a periferiemi. Jedná se o decentralizovaný systém, který je možné pomocí IP brány začlenit do nadřazeného systému pro řízení budovy.
Tým portálu Elektrika, ze dne: 5.09.2016
reklama

O řízení osvětlení jsme na veletrhu AMPER 2016 hovořili s Martinem Formánkem.


O společnosti Enika CZ
Firma ENIKA.CZ navazuje na tradici ryze české soukromé firmy Enika, založené v roce 1990 bez účasti zahraničního kapitálu. Postupně získala pozici výhradního distributora pro Českou a Slovenskou republiku u většiny zahraničních dodavatelů, s kterými zahájila spolupráci. Enika je jedním z nejvýznamnějších výrobců systémů bezdrátového ovládání s vlastní vývojovou základnou. Známkou kvality je nárůst exportu vlastních výrobků. Má vybudované spolehlivě fungující distribuční sítě v mnoha zemích Evropy. Už v roce 1999 získala certifikát ISO9001.
 
 

 

Diskutující k tomuto článku

   (počet diskutujících: 1)
TEXT Z OBLASTÍ


FIREMNÍ TIPY
Definice průmyslových svítidel. Průmyslové svítidlo je speciálně navržené a vyrobené pro použití v průmyslových prostředích, kde může být vystaveno náročnějším podmínkám, jako jsou vyšší nebo nižší teploty, vlhkost, prach, chemikálie, mechanické nárazy a vibrace. Je konstruováno tak, aby odolávalo těmto extrémním podmínkám, a často splňuje specifické bezpečnostní a výkonové normy relevantní pro daný ...
Na výstavě Světlo v architektuře 2010 představila firma WILLIAMS originální řadu svítidel OCCHIO. Jedná se o zajímavě řešený modulární osvětlovací systém, který nabízí uživateli velké množství možných kombinací a způsobů pro kreativní řešení osvětlení ...
Univerzálnost a efektivnost, spolu s velmi kompaktním provedením jsou hlavními přednostmi nového programovatelného mikro-PLC Simatic S7-1200 od společnosti Siemens, který lze využít pro široké spektrum aplikací. Čím se odlišuje od předchozích modelů a co nového dokáže nabídnout?
Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933