Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Domnívat se, že v dnešní době, při stále zvyšujícím se počtu technologií, by mohla původní elektroinstalace setrvat v podobě, kterou navrhl někdo v minulosti je utopie! Stačí změna uživatele prostoru a vznikají zcela jiné potřeby. Ano, drobnosti ...
  • Něco málo z mé praxe. O elektroinstalačních pancéřových trubkách jsem se toho na střední škole moc nedozvěděl. Občas nějaká zmínka nebo vylistováno v technickém katalogu. Ony pancéřové trubky už asi nejsou tak frekventované jako kdysi. Za to jako ...

Energomonitor hledá své smluvní elektrikáře


Document Actions
Energomonitor hledá své smluvní elektrikáře
Zdánlivě jednoduchý přístroj k přehledu spotřeby elektrické energie Energomonitor, hledá odborníky z řad šikovných elektromontérů s §=>8. Dobrá příležitost získat konkurenční výhodu, a také dobrý nástroj pro svou vlastní praxi v regionu. Energomonitor již prokázal svou životaschopnost na trhu. Jeho stávající partneři a zákazníci svými referencemi posunuli Energomonitor výš než by běžný elektrikář čekal. Po mnoha měsících vývoje a mnohých vylepšeních zde máme Energomonitor v praxi "schopný"!
Miroslav Minařík, ze dne: 8.05.2015


Energomonitor vstoupil na trh nesnadno, ale chytil se. Tak bych stručně okomentoval stávající stav. Zařízení, které svou jednoduchostí, funkčností a cenou přesvědčuje spotřebitele, se od svých počátků stále zdokonaluje. Prvopočáteční nedostatky jako chybějící informace o napětí v čase nebo tarifu či stavu HDO jsou vyřešeny. Zařízení má svůj vývoj a ovládací software. Obslužný kód se vyvíjí v Česku (konkrétně na Moravě), což je přidanou hodnotou Energomonitoru.


Proč Energomonitor hledá montéry

Přesto, že instalace není náročná, je to práce pro odborníka nikoliv spotřebitele. Obyčejné odkrytování rozvaděče se dá považovat za práci "pod napětím" a to lidem byť inteligentním, ale nekvalifikovaným v této oblasti nikdo nemůže doporučit. Proto společnost Energomonitor hledá své lokální partnery po celé ČR. Předpokládám, že budou hledat i partnery na Slovensku, i když je jazyková lokalizace v přípravě.

 

Mé zkušenosti s Energomonitorem
Jednu sadu máme asi tři roky. Zprvu jsem ji nasadil na měření studia, ale pak se z ní stal putovní kousek, který se střídá po našich přátelích. Ovšem to, co jsme měřili ve studiu nebo u nás doma, vždy odhalilo něco, co mne překvapilo. Sám nemám nouzi o jiné přístroje k měření, ale Energomonitor (a za tu cenu obzvlášť) koná velice dobrou službu.

Proč si ode mne přátelé Enegomonitor půjčovali
Samozřejmě hodně jich bylo zvědavých jak to funguje. Měřily se byty, rodinné domy, dílny, chaty, chalupy a v jednom případě prý dokonce i "tchýně". Z těchto zápůjček vznikaly různé závěry. Pro někoho bylo takové informační měření plně dostačující, pro jiné dal Energomonitor podnět k pořízení sofistikovanějšího vyhodnocování (např. HWG PWR).

Proč bych byl já smluvním partnerem Energomonitoru

Pokud bych jako praktik nezběhl od elektroinstalací, pak stále vozím jednu sadu Energomonitoru s sebou a konám službu svým a novým klientům. Zanechat takovou sadu někde v cizím prostředí je menší riziko než opustit přesné měření v hodnotách nad 50 tisíc korun. Pokud přičtu fakt, že Energomonitor nabízí k zakoupené sadě smluvním partnerům za provedený výjezd základní poplatek, tak mi z toho vychází, že je to dobrý nástroj pro mne a dobré zboží pro mé zákazníky.
Ti, kteří umí prodat sami sebe, takovou příležitost (navíc placenou) mohou elegantně využít pro navázání nového vztahu.

Proč jsem napsal tento článek
Nejde o honorář či provize. Dokonce ani nehraje roli skutečnost, že se znám s Patrickem Zandlem již dlouhé roky. Již nechci být půjčovnou a rád bych jedinou sadou Energomonitoru měřil naše soukromá odběrná místa. Být půjčovnou je velice zajímavé právě pro ty, kteří jsou činní v domovní instalační elektrotechnice. 



PROVÁDÍŠ DOMOVNÍ ELEKTROINSTALACE?
CHCEŠ MÍT ZAJÍMAVOU KONKURENČNÍ VÝHODU?
STAŇ SE LOKÁLNÍM PARTNEREM I TY!

Vyplň prosím kontaktní formulář.

 
 

 

Diskutující k tomuto článku

  ... a další (počet diskutujících: 5)
TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

ENERGOMONITOR s.r.o.
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933