Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: ENCABLES: Odolná svítidla a stavební trojzásuvky (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 18.10.2010
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

ENCABLES: Odolná svítidla a stavební trojzásuvky


ENCABLES: Odolná svítidla a stavební trojzásuvky
Hledáte odolná svítidla pro žárovky nebo úsporné zdroje? Používáte na stavbách často pohyblivé prodlužovací přívody? Pak by vás mohla zajímat PUR, prakticky nezničitelná trojzásuvka!
Tým portálu Elektrika, ze dne: 18.10.2010

Společnost encables se na českém trhu prezentuje především dodávkami kabelů, a tak příslušenství jako jsou například zásuvky na pohyblivé konce kabelů, jsou řekněme blízkým přísušenstvím. To, co nás překvapilo na hradeckém Elektramu v září 2010, byla vandalům odolná svítidla.

Technický zástupce Jaroslav Modroch nám hbitě předvedl odolnost a využití svítidel Panda. I když by naše testovací metody byly určitě podstatně drsnější, deklarovaným vlastnostem se opravdu dalo uvěřit na první pohled. Odolnost, vysoké krytí IP65, samoshášivý materiál, patice E27 pro žárovky i úsporné zdroje, UV odolné, různé barevné provedení a příznivá cena přiláká nejednoho praktika.


Pro větší náhled kliknout

Ti, kteří se pohybují po staveništích a pohyblivé přívody jsou každodenní pomůckou, pak odolnou PUR trojzásuvku zapíší na seznam nakupovaných položek.

TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
ENcables s.r.o. - Janáčkovo nábřeží 1153/13, Praha 5 - 257 313 827 - obchod@encables.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.