Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: ELPLAST KPZ: Katalog skříní 2017 (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 14.12.2016
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

ELPLAST KPZ: Katalog skříní 2017


ELPLAST KPZ: Katalog skříní 2017
Řešíte přípojkové, elektroměrové nebo třeba rozpojovací jistící skříně? Ne? A co staveništní rozvaděče? Ty ano? Pak se seznamte s produkty českého dodavatele, který svou nabídkou a servisem směle konkuruje velkým výrobcům. Jaké informace v katalogu uvádí? Vzhledem k tomu, že jde o skříně, tak parametrů není tolik jako například u přístrojů. Hlavními informacemi jsou tedy název, popis, fotografie, tabulka typů s ...
František Tuček, ze dne: 14.12.2016



Samostatnou oblastí se dá nazvat i výroba přípojkových či rozpojovacích skříní. Pro investora domovní instalace je to někdy téměř neviditelná a nedůležitá položka v rozpočtu. Ale my, kteří se tím více či méně zabýváme, se podíváme do technického sešitu ELPLAST KPZ Rokycany ...




Provedení katalogu
Jde o měkký sešit s 52 listy křídového, barevně tištěného papíru. Lakovaná obálka je uvnitř sešita dvěma sponami. Což je na uvedený počet stránek plně dostačující.

Jaké informace výrobce uvádí
Vzhledem k tomu, že jde o skříně, tak parametrů není tolik jako například u přístrojů. Hlavními informacemi jsou název, popis, fotografie, tabulka typů s rozměry, jmenovitým proudem, katalogovým číslem a ikonami pro možnost použití pro uvedené distribuční společnosti.

Pro větší náhled kliknout!


Jaké informace a typy rozvaděčů v sešitě naleznete?


Pro větší náhled kliknout!



Co se mi v katalogu líbí ...

... v podstatě to, co nikdo nechce číst. Návody. Kromě toho, že je dodržení návodu výrobce závazné pro záruku funkčnosti, často se dozvíte i něco dalšího. V tomto sešitě si Miroslav Kaufner dal dost práce rozepsat montážní postupy skříní do zdiva, na stožár, na stěnu, a také pro skříně se soklem jako volně stojící pilíř.


Pro větší náhled kliknout!



Můj závěr
Sešit není pouze pro projektanty, ale pro celou armádu OSVČ elektrikářů, kteří realizují malé a střední dodávky. Stručně informuje o všech důležitých parametrech k výběru, plánování i montáži. Za mě je informační materiál OK.



TEXT Z OBLASTÍ

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.