Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: ELKO EP: iNELS v New Dehli (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 25.02.2016
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

ELKO EP: iNELS v New Dehli


ELKO EP: iNELS v New Dehli
Hlavní město Indie New Dehli otevřelo dveře modernímu projektu Smart City. A česká firma ELKO EP se uchází o výběrové řízení jako dodavatel výrobků. Prestižní zakázka se týká městské části Lutyens. Ta se má proměnit v místo řízené „chytrou“ technologií. Projekt zahrnuje oblast energetiky, dopravy, městských nebo zdravotnických služeb.
Komerční sdělení, ze dne: 25.02.2016



„Smart technologie jsou v Indii velkým tématem. Náš systém iNELS má v Indii už tři realizace a prostřednictvím nového partnera, s nímž dlouhodobě spolupracujeme, jsme zařazeni do prestižního projektu Smart City. V tuto chvíli vidím potenciál i v našich RF sadách, poptávka po nich stále roste,“ říká ředitel technického rozvoje ELKO EP Boris Kamenický. Jeho několikadenní návštěva Indie zahrnovala jak setkání se zahraničními partnery, tak prezentace systému iNELS BUS, RF sad a školení v této oblasti.


Školení systému iNELS


Školení systému iNELS

Indický trh je hodně dynamický. Nejrychleji se rozvíjející světová ekonomika má stále otevřené dveře pro vstup zahraničních společností, čehož se dá využít – pokud máte co nabídnout a jste po všech stránkách připraveni na silnou konkurenci. Holešovská firma je sice na tomto trhu nováčkem, nicméně podepisuje smlouvu s velkou firmou zaměřenou na výrobu a ovládání osvětlení jako systémovým partnerem, a ta má pobočky po celé zemi.

POKUD PRACUJETE V OBORU,
můžete si o aktuální papírový katalog
produktů ELKO EP zažádat

NÍŽE UVEDENOU OBJEDNÁVKOU!
TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
ELKO EP, s.r.o. - Palackého ul. 493, Holešov - Všetuly - 573 514 211 - elko@rele.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.