Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Svůj pohled na sousední megaveletrh Light+Building ve Frankfurtu popisuje český elektrikář. Nezůstává pouze u jednoho selfie o své přítomnosti v Německu a prozrazuje proč se vydal tak daleko. Čím ho to obohatilo? Jak se dívá na budoucnost veletržních ...
  • Pokud chceme studovat různé aspekty elektrických jevů, včetně teploty výbojů blesku, vlivu ionizace vzduchu a negativních účinků elektrického oblouku, pak se nabízí studium na VUT, ČVUT ... mnoho příležitostí k experimentům s různými kombinacemi ...

ELKO EP: Den otevřených dveří nabídne prohlídku budovy od výroby až po kanceláře


Document Actions
ELKO EP: Den otevřených dveří nabídne prohlídku budovy od výroby až po kanceláře
V zahradách holešovského zámku se dne 19. června 2015 rozezní akordy rodinného hudebního festivalu Holešovská regata. Tomáš Klus, Mig 21, Chinaski, David Koller s kapelou, Ivan Mládek a Banjo Band, Mňága a Žďorp, Gipsy.cz nebo ELKO Band jsou hlavní hudební lákadla pátého ročníku. Společnost ELKO EP je již tradičně hlavním partnerem a v rámci tohoto festivalu, u příležitosti setkání partnerů společnosti, se uskuteční v areálu firmy, v Holešově-Všetulích, v sobotu 20. června 2015 od 9 do 11 hodin pořádaný Den otevřených dveří společnosti ELKO EP.
Tým portálu Elektrika, ze dne: 15.06.2015


Návštěvníci si budou moci prohlédnout budovy od výroby až po nově zrekonstruované prosklené kanceláře. V tento den pojede firma v běžném provozu a příchozí tak uvidí standardní pracovní den, od pracovníků výroby - stavebního kamene společnosti, až po manažery, kteří budou na jednotlivých odděleních plně k dispozici k zodpovězení dotazů.

Průvodce návštěvníkům představí, jak vzniká samotný výrobek, vysvětlí jednotlivé výrobní operace až po laserování potisku. ELKO EP vlastní jednu z nejmodernějších SMD linek, laser, pájecí vlnu a jiné moderní technologie, které budou zpřístupněny veřejnosti. K nahlédnutí budou i administrativní prostory společnosti s odborným výkladem zástupců jednotlivých oddělení.


Zájemcům bude umožněn vstup do vývojového centra, kde je jistě zaujme 3D tiskárna, fréza DPS – desek plošných spojů nebo interní zkušebna.

Zajímavostí také bude prohlídka showroomu s možností vyzkoušet si ovládání „chytrého domu“.

Pro nejmenší návštěvníky bude připraven skákací hrad, trampolína, dílnička malého malíře a jiné aktivity, zajištěno bude i občerstvení, kofola, pivo a grilovaná klobása nebo párek v rohlíku.

Každý návštěvník také obdrží malý dárek.

Parkování je umožněno v areálu společnosti.


Společnost ELKO EP očekává návštěvníky Dne otevřených dveří v sobotu 20. června 2015 od 9 hodin a těší se i na společné setkání na každoročním hudebním festivalu Holešovská regata. ELKO Band zahájí sobotní Holešovskou regatu v 11:50.

POKUD PRACUJETE V OBORU,
můžete si o aktuální papírový katalog
produktů ELKO EP zažádat

NÍŽE UVEDENOU OBJEDNÁVKOU!
 
 

 

TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

ELKO EP, s.r.o.
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


FIREMNÍ TIPY
Krátké zastavení nad katalogem českého renomovaného výrobce relé, jehož produkty se dodávají dlouhá léta nejen na český trh, ale i do dalších sedmdesáti zemí světa. Nalezneme široký sortiment různých relé od časových po speciální. Ale také termostaty a napájecí zdroje. Vše je přehledně prezentováno s fotkami, jednoduchými technickými popisy a schématy zapojení. Více sledujte zde ...
Úvodní, stručná verze rozhovoru s Jiřím Konečným zmiňuje, jak různé technologické trendy a požadavky na funkčnost a adaptabilitu ovlivňující vývoj systémů chytrých domů ve světě. Jak se český trh snaží v této oblasti držet krok s německými trendy. Diskutuje o vlivu levných produktů na trhu a jak se výrobci musí vyrovnávat s očekáváními spotřebitelů po vyšší kvalitě a více funkcích. Jak velké technologické firmy jako Google, Amazon nebo Apple formují trh s chytrými domy vytvářením komplexních ekosystémů. Předpovídá, že budoucnost bude směřovat k ještě větší integraci a inovacím v oblasti chytrých domovů, které budou přístupné širšímu spektru spotřebitelů. Více zde ...
Řekl, že digitalizace významně ovlivnila schopnost učení. Současný přístup k datům umožňuje lidem vzdělávat se v oblastech, o které mají zájem, a to prakticky a pohodlně díky různým online nástrojům, jako jsou aplikace a weby. Například, učení angličtiny je nyní možné prostřednictvím online lektorů, což eliminuje potřebu tradičních hodin. Digitalizace také přinesla změny v pracovních postupech. Pandemie COVID-19 zvýšila využívání videokonferencí, což je trend, který přetrvává, i když se postupně vracíme k osobním setkáním.
Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933