Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Svůj pohled na sousední megaveletrh Light+Building ve Frankfurtu popisuje český elektrikář. Nezůstává pouze u jednoho selfie o své přítomnosti v Německu a prozrazuje proč se vydal tak daleko. Čím ho to obohatilo? Jak se dívá na budoucnost veletržních ...
  • Pokud chceme studovat různé aspekty elektrických jevů, včetně teploty výbojů blesku, vlivu ionizace vzduchu a negativních účinků elektrického oblouku, pak se nabízí studium na VUT, ČVUT ... mnoho příležitostí k experimentům s různými kombinacemi ...

ELKO EP: Chytré sady iNELS stále na výsluní. Začněte bydlet chytře!


Document Actions
ELKO EP: Chytré sady iNELS stále na výsluní. Začněte bydlet chytře!
V loňském roce uvedla společnost ELKO EP na trh produktové sady. Díky nim lze snadno proměnit každý dům v chytrý. Chytrá sada je startovacím balíčkem pro Chytrý dům uživateli nepřináší jen modernizaci a komfort, ale i výrazné úspory, které mohou v mnoha případech dosáhnout až 30 procent ročně. Sady jsou tematicky rozděleny - dálkové ovládání topení, světel, přehrávače hudby nebo internetových rádií.
Komerční sdělení, ze dne: 30.06.2015


Sady jsou oceňovány zejména z důvodu možnosti realizovat malé projekty pomocí bezdrátového systému. Bezdrátová varianta je upřednostňována před systémem sběrnicovým, který je spojený se stavebními úpravami. Každé domácnosti je tedy umožněno pomocí jednoduché instalace využívat výhod inteligentní elektroinstalace. Všechny sady jsou dílem českých vývojářů, inženýrů a pracovníků společnosti EPKO EP, z pohledu uživatele nabízí zásadní možnost libovolného propojení jednotlivých sad a postupné vytvoření celkového systému chytrého domu. Všechny komponenty sad a dalších prvků systému iNELS, které umožňují ovládat například žaluzie, vrata či kamerové systémy, jsou zcela kompatibilní.


Chytrá sada iNELS Hra světel umožňuje navodit požadovanou světelnou atmosféru, nabízí ovládání nejen barevné či bílé žárovky, ale i dalších spotřebičů.


Sada iNELS Topení na dálku poskytuje regulaci topení, díky mobilní aplikaci lze sepnout/vypnout topení prostřednictvím smartphonu, ať je uživatel kdekoliv. Vhodným doplnění této sady je sada - iNELS Snadná termoregulace.


Společnost nabízí i další možnosti, například ovládání multimédií, a to sadou iNELS Rádio & Hudba ve vypínači. Přináší možnost přehrávání z NAS úložiště nebo externího zdroje, obsahuje vestavěný 10W zesilovač a mnoho dalších zajímavých „vychytávek“.


POKUD PRACUJETE V OBORU,
můžete si o aktuální papírový katalog
produktů ELKO EP zažádat

NÍŽE UVEDENOU OBJEDNÁVKOU!
 
 

 

TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
ELKO EP, s.r.o.
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


FIREMNÍ TIPY
Krátké zastavení nad katalogem českého renomovaného výrobce relé, jehož produkty se dodávají dlouhá léta nejen na český trh, ale i do dalších sedmdesáti zemí světa. Nalezneme široký sortiment různých relé od časových po speciální. Ale také termostaty a napájecí zdroje. Vše je přehledně prezentováno s fotkami, jednoduchými technickými popisy a schématy zapojení. Více sledujte zde ...
Úvodní, stručná verze rozhovoru s Jiřím Konečným zmiňuje, jak různé technologické trendy a požadavky na funkčnost a adaptabilitu ovlivňující vývoj systémů chytrých domů ve světě. Jak se český trh snaží v této oblasti držet krok s německými trendy. Diskutuje o vlivu levných produktů na trhu a jak se výrobci musí vyrovnávat s očekáváními spotřebitelů po vyšší kvalitě a více funkcích. Jak velké technologické firmy jako Google, Amazon nebo Apple formují trh s chytrými domy vytvářením komplexních ekosystémů. Předpovídá, že budoucnost bude směřovat k ještě větší integraci a inovacím v oblasti chytrých domovů, které budou přístupné širšímu spektru spotřebitelů. Více zde ...
Řekl, že digitalizace významně ovlivnila schopnost učení. Současný přístup k datům umožňuje lidem vzdělávat se v oblastech, o které mají zájem, a to prakticky a pohodlně díky různým online nástrojům, jako jsou aplikace a weby. Například, učení angličtiny je nyní možné prostřednictvím online lektorů, což eliminuje potřebu tradičních hodin. Digitalizace také přinesla změny v pracovních postupech. Pandemie COVID-19 zvýšila využívání videokonferencí, což je trend, který přetrvává, i když se postupně vracíme k osobním setkáním.
Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
Autor článku
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933